Modeli
13.02.2024

Podignute zavjese za osvježenu Octaviu

 Svjetsku premijeru nove Octavije pogledajte  OVDJE

Teaser video nudi uvid u virtuelni studio u kojem će se održati premijera. Kratki video snimci sa izjavama direktora Škode kao i mnoštvo dodatnog materijala pružaju informacije o inovacijama u eksterijeru i unutrašnjosti, novim tehnologijama i raznovrsnim varijantama pogona.

 

Najprodavaniji brend ima modernizovan dizajn sa redizajniranim prednjim i zadnjim delovima, kao i redizajniranim farovima sa Crystallinium™ elementima. Osim toga, Octavia je dodatno poboljšala aktivnu i pasivnu sigurnosnu opremu.

Podignute zavjese za osvježenu Škoda Octaviju

›     Svjetska digitalna premijera zakazana je za srijedu, 14. februara u 10:00 po srednjeevropskom vremenu

›     Najprodavaniji brend će biti predstavljen u virtuelnom studiju i na službenim društvenim mrežama Škoda Auto.

›     Virtuelni studio pruža mogućnost digitalnog istraživanja ažurirane Octavie

›     Bit će otkrivene Hatchback I Combi, kao i Sportline i RS verzije

Mladá Boleslav, 12 februar 2024 - Bliži se svjetska premijera osvježene Škode Octavie: Škoda Auto će u srijedu, 14. februara u 10:00 CET, otkriti svoj ažurirani bestseler. Događaj će se održati u virtualnom studiju i prenosit će se na Škoda Storyboard i Škodinom službenom YouTube kanalu.

Virtuelni studio: Istražite osvježenu Škodu Octaviju

U srijedu, 14. februara u 10:00, posjetitelji Virtualnog studija moći će prvi put izbliza pogledati osvježenu Škoda Octaviu liniju. Sveobuhvatan izlog uključuje karoserije hatchback i Combi karavan, kao i Sportline i RS verzije.

Kratki video snimci, uključujući izjave stručnjaka i mnoštvo drugog informativnog materijala, pružaju detalje o ažuriranju eksterijera i unutrašnjosti modela, novim tehnologijama i različitim opcijama pogonskog sklopa. Najprodavaniji brend može se pohvaliti moderniziranim izgledom, sa redizajniranim prednjim i zadnjim dijelom i novodizajniranim prednjim svjetlima s elementima Crystallinium. Osim toga, Octavia dolazi sa dodatno poboljšanim aktivnim i pasivnim sigurnosnim funkcijama.

Datum:                           srijeda, 14 februar, 10:00 CET

Virtualni studio:          www.newskodaoctavia.com

Škoda Storyboard:   https://www.skoda-storyboard.com/r/new-octavia

YouTube:                       www.youtube.com/@skoda

Twitter X:                      https://x.com/skodaautonews

"Oživljavanje i dalji razvoj dizajnerskih karakteristika ikona naših brendova je zadatak koji je zahtjevan koliko i fascinantan. Za najnovije ažuriranje Octavie redizajnirali smo branike i Škodinu rešetku hladnjaka. Istovremeno smo izoštrili konture farova, dajući našem bestseleru još prepoznatljiviji i sportskiji izgled. Sa ovim svežim izgledom i novim karakteristikama kao što su druga generacija LED matričnih farova, Octavia će nastaviti da oduševljava svakodnevne istraživače u godinama koje dolaze."

Oliver Stefani, šef Škoda dizajna