Novi ŠKODA Kodiaq je svoju svjetsku premijeru slavio 1. Septembra 2016. godine u Berlinu. 

Eksterni izgled je oštar, sa trodimenzionalnim linijama. Pomenuto daje novom ŠKODA SUVu reprezentativni izgled na ulicama. Snažni dizajn je i u unutrašnjosti, pored elegantnog izgleda KODIAQ nudi i najviše prostora u klasi.

Uđite u novu dimenziju

ŠKODA dizajn naglašava: robustnost, dinamiku i eleganciju.

Prostranost

Sedam sjedišta i najveći prtljažnik u klasi

ŠKODA Connect

Povezivanje modela ŠKODA Kodiaq sa moblnim uređajima i aplikacijama koje se mogu koristiti su novi korak u upotrebi automobila. Sve informacije su dostupne putem ekrana medija uređaja.

Sigurnost

ŠKODA KODIAQ predstavlja cijeli niz novih sigurnosnih sistema u srednjoj SUV klasi koji su ranije postojali samo u premium segmentu.

Komfort

Pored odličnih materijala i zvučne izolacije,uživaćete u praktičnim detaljima kao što je grijani upravljač ili virtualna pedala za otvaranje prtljažnika. Osim toga, sve komande su dizajnirane tako da vam budu na dohvat ruke.

OFF Road režim

Od velikog terenca se sa pravom očekuje da bude vozilo velike snage. Pametni pogon na svim točkovima i visoka šasija su idelani za off-road avanture. Off-road režim se može izabrati dodirom na dugme.

Napravite ŠKODA KODIAQ po vašim željama

 

Novi SUV dužine 4,70 M je "praktični multitalenat". Nudi najveći prtljažnik u klasi i dosta prostora u unutrašnjosti. Mogućnost dogradnje trećeg reda jedišta garantuje visoku uduobnost za putnike. Novi ŠKODA KODIAQ postavlja nove standarde snage marke ŠKODA. KODIAQ nudi visoku funkcionalnost sa novim "Simply Clever"-stavkama.

Prva vožnja ŠKODA KODIAQ-a

Novi ŠKODA Kodiaq - snimak livestream-a Pogledajte kako je bilo na premijeri modela ŠKODA KODIAQ-a - Berlin 01.septembar