Fascinacija.
Fascinacija.
Kada se ekskluzivan dizajn spoji s udobnošću
Fascinacija.
Fascinacija.
Kada se ekskluzivan dizajn spoji s udobnošću

ŠKODA Octavia

Fascinacija. Iz dana u dan

Najbolji preduvjet da se oduševite - i na još inovativniji, inteligentniji i savršeniji način upoznate najuspješniji model marke ŠKODA svih vremena.

ŠKODA Octavia Combi

Dinamičnija, bolja, ljepša

Prostrana unutrašnjost u kombinaciji s nevidljivim tehnologijama i sustavima potpore. Automobil, kojem se trebate diviti svaki dan i tijekom svake vožnje.

ŠKODA Octavia RS

Strast spojena s konjskim snagama i prostorom

Dobro došli u vozilo s dvije duše. Nova ŠKODA Octavia RS istovremeno ispunjava želje sportaša i zahtjeve odgovornog oca obitelji.

ŠKODA Octavia Combi RS

Obiteljsko sportsko vozilo

Dovoljan je lagan pritisak na papučicu gasa - i praktičan i prostran obiteljski automobil pretvorit će se u uzbudljiv sportski automobil.

ŠKODA Octavia Scout

Ostaviti svakodnevicu iza sebe - sada je to vrlo jednostavno.

Primjerice odlaskom u prirodu u novoj Octaviji Scout. Naime zahvaljujući pogonu na sve kotače, opremi za loše ceste, plastičnim pokrovima na pragovima i okvirima kotača te robusnim branicima ovaj karavan se i na neprohodnim putevima dokazuje kao savršeno vozilo za putovanje.

ŠKODA Octavia Laurin & Klement

Dva imena obećavaju jedinstvenu udobnost

Očekivanja naših najzahtjevnijih kupaca uvijek iznova volimo nadmašiti s maksimalnom kvalitetom, najfinijim materijalima i inovativnom tehnikom. To jamče osnivači marke ŠKODA Laurin & Klement.

ŠKODA Octavia Combi Laurin & Klement

Udobnost na svakom kilometru

Octavia Combi L&K predstavlja all-inclusive ponudu. Ona je prostrana i nudi Vam luksuz na Vašim putovanjima. Korišteni su najfiniji materijali i inovativna rješenja. Do odredišta dolazite opušteni i dobro raspoloženi.