Modeli

04.02.2022

Početak Car Advisor platforme za marku Škoda

 

 

Car Advisor je platforma za ocjenjivanje usluga ovlaštenih partnera Volkswagen koncerna. Marka Škoda se može pohvaliti jer je prva koja je startala sa navedenim alatom.

Platforma daje mogućnost kupcima ili posjetiteljima autokuće da javno ocijene svoje iskustvo prilikom posjete autokući.

1. Verificirane ocjene

Nekoliko dana nakon korištenja usluga kod Škoda partnera, kupac dobija E-mail/SMS sa pozivom da ocjeni dotičnog ovlaštenog partnera. Za kupca koji ovim putem ocijeni partnera, zna se da je stvarno koristio usluge kod Škoda partnera. Takva ocjena na platformi dobiva oznaku kvalitete "Verificirana ocjena"

2. Neverificirane ocjene

Kupci mogu ocjenjivati ovlaštenog partnera i ako ne dobiju E-mail/SMS. Na primjer, kupac prilikom posjete ovlaštenom partneru nije dao svoju E-mail adresu, ili kupac ocjenjuje posjetu koja se dogodila prije dužeg vremena. Takav kupac direktno ide na Car Advisor ili internet stranicu ovlaštenog partnera i tako ulazi u proces ocjenjivanja. Ocjenjuje se partnera u cijelini, kao i uposlenike (ali ne kao zasebno ocjenjivanje) i pružena usluga - kupovina vozila ili usluga servisa. Pritom kupac može napisati i dodatnu recenziju i dalje preporučiti ovlaštenog partnera.

3. Pretraga ovlaštenih partnera

Informacije i mišljenja o ovlaštenim partnerima koji sadrži platforma Car Advisor mogu pomoći pri odabiru partnera.

Kupci mogu na platformi tražiti ovlaštenog partnera koji odgovara njihovim specifičnim zahtjevima. Prilikom traženja, pomažu parametri poput udaljenosti lokacije partnera ili njegove prosječne ocjene.