Modeli

ŠKODA OCTAVIA COMBI RS Infotainment

Swing

Muzički sistem Swing opremljen je utorom za SD karticu, audio priključkom u centralnoh konzoli i USB priključkom. Osim akustičnog signala parking senzora, na 6,5 inčnom ekranu u boji prikazuje se i udaljenost od okolnih vozila. 

ŠKODA OCTAVIA COMBI RS Infotainment

Vremenska prognoza

Vremenska prognoza OCTAVIJE RS prikazuje temperaturu zraka, brzinu kretanja vjetra, kišu, oblake, vlažnost, pritisak zraka i mnoge druge vremenske parametre.

ŠKODA OCTAVIA COMBI RS Infotainment

Columbus

3D navigacionom uređaju Columbus rukuje se preko 9,2" multi-touch ekrana u boji. U opseg funkcija ubrajaju se bluetooth, SmartLink i Wi-Fi jedinica. Također je dostupan integrisani telefonski modul sa brzom internet vezom i otvorom za SIM kartice. Po četiri zvučnika u prednjem i stražnjem dijelu vozila pobrinut će se za savršen zvuk. Za vašu muzičku kolekciju na raspolaganju vam stoji 10 gigabajta.

ŠKODA OCTAVIA COMBI RS Infotainment

Prometne informacije/Google Earth

Pronađite najbolju moguću rutu do svog cilja: zahvaljujući aktualnim prometnim informacijama na svakom ćete putovanju imati potpuni pregled situacije u prometu. Na taj način možete brzo reagirati na nove situacije, gradilišta, prometne nezgode ili gužvu. Uz pomoć usluge Google Earth možete se čak uputiti i na virtualno putovanje na bilo koji dio svijeta. 

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Nazad na početnu stranicu