AUTORAD

ŠKODA Connect

Naredna stranica
k

ŠKODA CONNECT

Povezan 00-24 h

ŠKODA Connect Portal

Svojim korisničkim računom možete upravljati na ŠKODA Connect portalu - preko privatnog kompjutera i iz udobnosti svoga doma. Moguć je i pristup vašem vozilu preko smartphonea: u tu svrhu jednostavno preuzmite aplikaciju ŠKODA Connect za mobilne telefone.

ŠKODA Connect paketi

Infotainment Online

Povežite svoj ŠKODA infotainment sistem sa internetom i otvorit će vam se veliki svijet online usluga npr. sa aktuelnim prometnim informacijama i informacijama o prometnim zastojima ili uvezenim prijedlozima za rute.

Preuzmite ŠKODA Connect aplikaciju

Google Play

Klikom na link preuzmite ŠKODA Connect aplikaciju.

App Store

Klikom na link preuzmite ŠKODA Connect aplikaciju.

*Korištenje ŠKODA Connect servisa zahtjeva potpisivanje online ugovora sa kompanijom ŠKODA AUTO a.s. Kupac mora da prijavi svoje vozilo na portal www.skoda-connect.com neposredno nakon isporuke-rok za prijavu je 90 dana. Poziv u slučaju nužde /eCall je automatski aktiviran bez potrebe za registracijom.

Dostupnost servisa ovisi o državi, modelu vozila, modelskoj godini i opremi samog vozila. Servisi mogu biti upravljani isključivo putem javnih komunikacionih tehnologija. ŠKODA AUTO ne može garantovati konstantan rad i dostupnost servisa u svakoj državi svijeta. Moguće promjene u tehnologiji mogu dovesti do kratkotrajnih zastoja.

U toku korištenja servisa potrebno je uspostaviti razmjenu podataka između uređaja kupca (pametni telefon, tablet, PC itd.) i servera. Navedena razmjena podataka nije uključena u ŠKODA CONNECT servis. Za više informacija molimo vas da posjetite web stranicu www.skoda-connect.com ili se obratite vašem najbližem ŠKODA partneru.