Modeli

LED svjetla modela Škoda Enyaq iV

LED GLAVNA SVJETLA

┼ákoda Enyaq iV isporu─Źuje se sa serijskim LED glavnim svjetlima koja uklju─Źuju diode za kratka i duga svjetla, pozicijsko svjetlo i svjetla za dnevnu vo┼żnju. Mnogobrojne prednosti LED tehnologija uklju─Źuju njihov du┼żi vijek trajanja i ni┼żu potro┼ínju energije.

LED svjetla modela Škoda Enyaq iV

STRA┼ŻNJA LED SVJETLA

┼ákoda Enyaq iV isporu─Źuje se sa serijskim LED stra┼żnjim svjetlima koja uklju─Źuju diode za stop svjetlo, stra┼żnje svjetlo i svjetla za maglu.

LED svjetla modela Škoda Enyaq iV

LED MATRIX GLAVNA SVJETLA

Vrhunska glavna svjetla koriste se LED diodama za sve svoje funkcije. U usporedbi sa standardnim svjetlima sna┼żnija su, a povrh toga uklju─Źuju i bo─Źno svjetlo i vrhunsku funkciju Matrix.

LED svjetla modela Škoda Enyaq iV

STRA┼ŻNJA LED SVJETLA

Stra┼żnja LED svjetla uklju─Źuju diode za sve funkcije. Posebna su po tome ┼íto uklju─Źuju stra┼żnje svjetlo u oba dijela i privla─Źan dinami─Źki stra┼żnji pokaziva─Ź smjera. Nadalje, svjetla su uklju─Źena u animiranoj funkciji Coming/Leaving Home - kada vozilo zaklju─Źate/otklju─Źate prednja i stra┼żnja svjetla reproduciraju animaciju.

LED svjetla modela Škoda Enyaq iV

FUNKCIJA MATRIX

Kori┼ítenjem vi┼íenamjenske kamere koja otkriva izvore svjetlosti od nadolaze─çih vozila, Matrix funkcija LED glavnih svjetala zaslanja raspodjelu svjetla oko drugih vozila ili prometnih znakova u stvarnom vremenu s LED ─Źipovima koje je mogu─çe pojedina─Źno isklju─Źiti i uklju─Źiti u svakom glavnom svjetlu. Rezultat toga su savr┼íeno osvijetljena cesta ispred vas i ve─ça sigurnost.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Nazad na po─Źetnu stranicu