Modeli

Sigurnost i komfor modela Škoda Fabia

SIGURNOST NA PRVOM MJESTU

Do 9 zračnih jastuka koji su međusobno fino usklađeni sa automatskim sigurnosnim pojasevima u tri tačke vezanja i sigurnosnim naslonima za glavu, štite vozača i sve ostale putnike od ozljeda. Jednako je važan i čvrsti okvir vozila kao i velika ponuda sigurnosnih sistema i sistema podrške za vozača. U novom ćete se modelu Fabia svakako osjećati sigurno.

Sigurnost i komfor modela Škoda Fabia

ZGODNA I PAMETNA

Mnogi bi se zadovoljili ljepotom, ali potpuno nova Fabia je i pametna. Vrhunski kombinirani instrument ima virtualni cockpit s 10,25" TFT zaslonom koji nudi 5 varijanti dizajna i mogućnost prikaza karte za navigaciju. Svoj model Fabia možete opremiti multimedija sistemom koji ima zaslon do 9,2" u središtu instrumentne table, ambijentalnim osvjetljenjem i Škoda sound sistemom.

Sigurnost i komfor modela Škoda Fabia

UGODNA KLIMA

Climatronic dvozonski klima-uređaj po prvi je puta dostupan u potpuno novom modelu Fabia. Ovaj vam sistem omogućuje uživanje u automatskom održavanju temperature u vozilu, a vozač i suvozač mogu namjestiti vlastite postavke temperature. Senzor vlage smanjuje zamagljenje vjetrobranskog stakla i povećava ugodnost klime.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Nazad na početnu stranicu