Modeli

Povezivost modela Škoda Fabia

Škoda CONNECT

Škoda Connect online usluge nude usluge online navigacije i informiranja, uključujući online saobraćajne obavijesti i mogućnost daljinskog upravljanja odabranim funkcijama vozila pomoću MyŠkoda aplikacije za smartphone.

Povezivost modela Škoda Fabia

PHONE BOX I SMARTLINK

Phone Box je pretinac za odlaganje koji se upotrebljava za bežično punjenje mobilnih telefona i za pojačavanje mobilnog signala sa planarnim antenama. Phone Box može uputiti i primiti pozive čak i kad je signal slab.

SmartLink vam omogućuje povezati smartphone i ugrađeni infotainment sistem putem Apple CarPlay, Android Auto ili MirrorLink™ sistema. Puštajte muziku, upravljajte tekstualnim porukama i pozivima ili slušajte omiljeni podcast.

Povezivost modela Škoda Fabia

DO 5 USB-C UTORA

Potpuno nova Fabia serijski je opremljena s 2 moderna USB-C priključka s pozadinskim osvjetljenjem za prijenos podataka i punjenje. Opciono je moguće dodati još 3 USB-C priključka - jedan kod osvrtnog ogledala za punjenje kamere i dva za putnike na stražnjim sjedištima za punjenje njihovih uređaja.

Povezivost modela Škoda Fabia

PREPOZNAVANJE NORMALNOG GOVORA

Uz govornu podršku Lauru vaše će vozilo slušati svaku vašu riječ kako bi vam ugodilo. Kratke naredbe stvar su prošlosti. Vozilom sada možete upravljati uz Lauru, asistenticu koja razumije normalan govor. Laura će vam pomoći upravljati navigacijom, medijima, infotainment sistemom, klima-uređajem i tekstualnim porukama, a time će vam omogućiti da se koncentrišete na vožnju.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Nazad na početnu stranicu