Modeli

Povezivost modela Škoda Fabia

Škoda CONNECT

┼ákoda Connect online usluge nude usluge online navigacije i informiranja, uklju─Źuju─çi online saobra─çajne obavijesti i mogu─çnost daljinskog upravljanja odabranim funkcijama vozila pomo─çu My┼ákoda aplikacije za smartphone.

Povezivost modela Škoda Fabia

PHONE BOX I SMARTLINK

Phone Box je pretinac za odlaganje koji se upotrebljava za be┼żi─Źno punjenje mobilnih telefona i za poja─Źavanje mobilnog signala sa planarnim antenama. Phone Box mo┼że uputiti i primiti pozive ─Źak i kad je signal slab.

SmartLink vam omogu─çuje povezati smartphone i ugra─Ĺeni infotainment sistem putem Apple CarPlay, Android Auto ili MirrorLinkÔäó sistema. Pu┼ítajte muziku, upravljajte tekstualnim porukama i pozivima ili slu┼íajte omiljeni podcast.

Povezivost modela Škoda Fabia

DO 5 USB-C UTORA

Potpuno nova Fabia serijski je opremljena s 2 moderna USB-C priklju─Źka s pozadinskim osvjetljenjem za prijenos podataka i punjenje. Opciono je mogu─çe dodati jo┼í 3 USB-C priklju─Źka - jedan kod osvrtnog ogledala za punjenje kamere i dva za putnike na stra┼żnjim sjedi┼ítima za punjenje njihovih ure─Ĺaja.

Povezivost modela Škoda Fabia

PREPOZNAVANJE NORMALNOG GOVORA

Uz govornu podr┼íku Lauru va┼íe ─çe vozilo slu┼íati svaku va┼íu rije─Ź kako bi vam ugodilo. Kratke naredbe stvar su pro┼ílosti. Vozilom sada mo┼żete upravljati uz Lauru, asistenticu koja razumije normalan govor. Laura ─çe vam pomo─çi upravljati navigacijom, medijima, infotainment sistemom, klima-ure─Ĺajem i tekstualnim porukama, a time ─çe vam omogu─çiti da se koncentri┼íete na vo┼żnju.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Nazad na po─Źetnu stranicu