Modeli

Clever prtljažnik modela Škoda Fabia

VIŠENAMJENSKI PRETINAC

Gdje biste odložili svoj kaput, jaknu ili kišobran? Višenamjenski pretinac ispod pokrivke prtljažnika nudi prostor za takve stvari kako bi ostale čiste i uredne.

Clever prtljažnik modela Škoda Fabia

ELEMENTI ZA PRTLJAG

Tipično u Škoda stilu i model Fabia također uključuje izrazito praktične elemente. Predmete možete osigurati u prtljažniku korištenjem elemenata za pričvršćivanje prtljaga. Umetnite kutije i vrećice za kupovinu, na primjer, između bočnih strana prtljažnika i elemenata za pričvršćivanje i više se neće pomicati. Elemente za pričvršćivanje možete sklopiti i pohraniti ispod podnice prtljažnika.

Clever prtljažnik modela Škoda Fabia

KUKE U PRTLJAŽNIKU

Dvije čvrste kuke na bočnim stranama prtljažnika također omogućuju veliku varijabilnost i različitu upotrebu prtljažnika modela Fabia. Namijenjene su vješanju predmeta ili prtljage koja bi u protivnom bila nestabilna ili ne bi stala na podnicu prtljažnika. Kuke ćete cijeniti, na primjer, pri odlasku u kupovinu ili prijevozu sportske opreme.

Clever prtljažnik modela Škoda Fabia

MREŽE U PRTLJAŽNIKU

Zahvaljujući pametno osmišljenim mrežama, kukama i policama u prtljažniku, ne morate birati između agilnosti i praktičnosti. Mreže sa kukama za pričvršćenje sprječavaju pomicanje manjih predmeta.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Nazad na početnu stranicu