Modeli

ŠKODA FABIA Combi Udobnost

Kamera za vožnju unatrag

Za još lakše parkiranje unatrag FABIJU Combi je moguće opremiti kamerom za vožnju unatrag. Ona kontroliše područje iza vozila i prikazuje savršenu putanju za sigurno parkiranje u odabrano parking mjesto.

ŠKODA FABIA Combi Udobnost

Parking senzori naprijed i nazad

Savršena sposobnost manevrisanja čini parkiranje sa FABIJOM Combi još jednostavnijim. Povrh toga vozača podržavaju i parking senzori integrisani u prednji i stražnji branik koji kontrolišu razmak od eventualnih prepreka.

ŠKODA FABIA Combi Udobnost

Putni računar sa Maxi-DOT ekranom

Centralni Maxi-DOT ekran informiše vozača kontinuirano o različitim funkcijama board kompjutera kao što su vanjska temperatura, vrijeme i prijeđena dionica (dnevna, od zadnjeg točenja goriva i ukupna). Osim toga prikazuje informacije sistema potpore, autoradija ili informacije sa smartphonea spojenog preko bluetooth konekcije. Temperatura rashladnog sredstva i razina goriva prikazuju se na zasebnim analognim pokazivačima.

ŠKODA FABIA Combi Udobnost

Namještanja vozila

U izborniku "CAR" infotainment sustava Bolero i Swing moguće je namjestiti određene funkcije FABIJE Combi kao što su potpore i senzori svjetla ili parking senzori.

ŠKODA FABIA Combi Udobnost

Tempomat

Tempomat sa integrisanim sistemom za ograničenje brzine automatski održava željenu brzinu. Moguće ga je deaktivirati snažnim pritiskanjem papučice gasa.

ŠKODA FABIA Combi Udobnost

Senzor za kišu / duga svjetla

Kiša ili mrak vas neće iznenaditi. FABIJU Combi moguće je opremiti senzorom za kišu na podnožju unutrašnjeg retrovizora, koji automatski aktivira brisače i namješta njihovu brzinu. Senzor za svjetlo automatski uključuje svjetla kada jačina okolnog osvjetljenja padne ispod određene razine (primjerice u tunelu ili kada padne mrak).

ŠKODA FABIA Combi Udobnost

Sistem zaključavanja vozila i pokretanja motora KESSY

Otvaranje i zatvaranje vrata, pokretanje i isključivanje motora - sve to bez traženja ključa? Taj komfor nudi KESSY. Jednostavno povucite ručicu vrata (ili pritisnite tipku na stražnjem poklopcu) i vozilo se automatski otključava. Vozilo možete pokrenuti jednostavno pritiskanjem tipke. Tipka se nalazi desno od stuba upravljača.

ŠKODA FABIA Combi Udobnost

Climatronic

Kod automatski regulisanog klima-uređaja Climatronic potrebno je samo odrediti željenu temperaturu u unutrašnjosti. Ona se potom održava putem senzora i elektronske regulacije.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Nazad na početnu stranicu