Modeli

ŠKODA FABIA Combi Infotainment

Radio Blues

Audio uređaj Blues raspolaže radiouređajem sa 12 mjesta za pohranjivanje i otvorom za SD kartice. Na centralnoj konzoli nalaze se AUX i USB priključak.

ŠKODA FABIA Combi Infotainment

Audio sistem Swing

Dječje pjesmice, pop, rock ili klasična muzika - audio sistem Swing svakom će putniku skratiti vrijeme putovanja . Opremljen je radiouređajem sa 18 mjesta za pohranjivanje, dualnom antenom i otvorom za SD kartice kao i USB priključkom.

ŠKODA FABIA Combi Infotainment

Audio uređaj Bolero

Audio uređaj Bolero raspolaže sa 6,5-inčnim ekranom u boji osjetljiv na dodir sa multitouch načinom rukovanja, funkcijom klizanja prstom po ekranu i senzorom približavanja. Niz mogućnost za reprodukciju omiljene muzike nude AUX i USB priključak kao i otvor za SD kartice.

ŠKODA FABIA Combi Infotainment

Navigacioni uređaj Amundsen

Dinamični navigacioni uređaj Amundsen raspolaže sa 6,5-inčnim ekranom osjetljiv na dodir u boji sa multitouch načinom rukovanja, funkcijom klizanja prstom po ekranu i senzorom približavanja. Osim toga Line-In audio priključak, USB priključak i otvor za SD kartice nude niz mogućnosti za reprodukciju željene muzike u MP3 i WMA formatu.

ŠKODA FABIA Combi Infotainment

Sound paket "ŠKODA Surround"

Pretvorite svoju FABIJU Combi u koncertnu dvoranu: ŠKODA Surround sistem razvijen u saradnji sa vodećim proizvođačem audio opreme raspolaže sa šest zvučnika. Pomoću posebnog softvera moguće je dodatno aktivirati dva virtualna zvučnika u prednjem i stražnjem području vozila. Sistem omogućuje upečatljiv efekt subwoofera.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Nazad na početnu stranicu