Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) koji nam pomažu da vam pružimo bolje korisničko iskustvo.
Prihvati i nastavi
Modeli

ŠKODA FABIA Combi Infotainment

Radio Blues

Audio uređaj Blues raspolaže radiouređajem sa 12 mjesta za pohranjivanje i otvorom za SD kartice. Na centralnoj konzoli nalaze se AUX i USB priključak.

ŠKODA FABIA Combi Infotainment

Audio sistem Swing

Dječje pjesmice, pop, rock ili klasična muzika - audio sistem Swing svakom će putniku skratiti vrijeme putovanja . Opremljen je radiouređajem sa 18 mjesta za pohranjivanje, dualnom antenom i otvorom za SD kartice kao i USB priključkom.

ŠKODA FABIA Combi Infotainment

Audio uređaj Bolero

Audio uređaj Bolero raspolaže sa 6,5-inčnim ekranom u boji osjetljiv na dodir sa multitouch načinom rukovanja, funkcijom klizanja prstom po ekranu i senzorom približavanja. Niz mogućnost za reprodukciju omiljene muzike nude AUX i USB priključak kao i otvor za SD kartice.

ŠKODA FABIA Combi Infotainment

Navigacioni uređaj Amundsen

Dinamični navigacioni uređaj Amundsen raspolaže sa 6,5-inčnim ekranom osjetljiv na dodir u boji sa multitouch načinom rukovanja, funkcijom klizanja prstom po ekranu i senzorom približavanja. Osim toga Line-In audio priključak, USB priključak i otvor za SD kartice nude niz mogućnosti za reprodukciju željene muzike u MP3 i WMA formatu.

ŠKODA FABIA Combi Infotainment

Sound paket "ŠKODA Surround"

Pretvorite svoju FABIJU Combi u koncertnu dvoranu: ŠKODA Surround sistem razvijen u saradnji sa vodećim proizvođačem audio opreme raspolaže sa šest zvučnika. Pomoću posebnog softvera moguće je dodatno aktivirati dva virtualna zvučnika u prednjem i stražnjem području vozila. Sistem omogućuje upečatljiv efekt subwoofera.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Nazad na početnu stranicu