Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) koji nam pomažu da vam pružimo bolje korisničko iskustvo.
Prihvati i nastavi

ŠKODA FABIA Infotainment

Radio BLUES

Medija uređaj BLUES raspolaže radio uređajem sa 12 mjesta za pohranjivanje i otvorom za SD kartice. Na centralnoj konzoli nalaze se AUX i USB priključak.

ŠKODA FABIA Infotainment

Medija uređaj SWING

Dječje pjesmice, pop, rock ili klasična muzika - medija uređaj SWING svakom će putniku skratiti vrijeme putovanja. Opremljen je radio uređajem sa 18 mjesta za pohranjivanje, dualnom antenom i otvorom za SD kartice kao i AUX i USB priključkom.

ŠKODA FABIA Infotainment

Medija uređaj BOLERO

Medija uređaj BOLERO raspolaže 6,5-inčnim ekranom osjeljivim na dodir u boji sa multitouch načinom rukovanja, funkcijom klizanja prstom po ekranu i senzorom približavanja. Niz mogućnosti za reprodukciju omiljene muzike nude AUX i USB priključak kao i otvor za SD kartice.

ŠKODA FABIA Infotainment

Navigacioni uređaj AMUNDSEN

Dinamični radio-navigacioni uređaj AMUNDSEN raspolaže 6,5-inčnim ekranom osjetljivim na dodir u boji sa multitouch načinom rukovanja, funkcijom klizanja prstom po zaslonu i senzorom približavanja. Osim toga Line-In audio priključak, USB priključak i otvor za SD kartice nude niz mogućnosti za reprodukciju željene muzike, također i u MP3 i WMA formatu.

ŠKODA FABIA Infotainment

Sound paket "ŠKODA Surround"

Pretvorite svoju ŠKODA FABIA-u u koncertnu dvoranu: ŠKODA Surround sistem razvijen u saradnji sa vodećim proizvođačem audio opreme raspolaže sa šest zvučnika. Pomoću posebnog softvera moguće je dodatno aktivirati dva virtualna zvučnika u prednjem i stražnjem dijelu vozila. Sistem osim toga nudi i efekt subwoofera.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Nazad na početnu stranicu