ŠKODA FABIA Infotainment

Radio BLUES

Medija uređaj BLUES raspolaže radio uređajem sa 12 mjesta za pohranjivanje i otvorom za SD kartice. Na centralnoj konzoli nalaze se AUX i USB priključak.

ŠKODA FABIA Infotainment

Medija uređaj SWING

Dječje pjesmice, pop, rock ili klasična muzika - medija uređaj SWING svakom će putniku skratiti vrijeme putovanja. Opremljen je radio uređajem sa 18 mjesta za pohranjivanje, dualnom antenom i otvorom za SD kartice kao i AUX i USB priključkom.

ŠKODA FABIA Infotainment

Medija uređaj BOLERO

Medija uređaj BOLERO raspolaže 6,5-inčnim ekranom osjeljivim na dodir u boji sa multitouch načinom rukovanja, funkcijom klizanja prstom po ekranu i senzorom približavanja. Niz mogućnosti za reprodukciju omiljene muzike nude AUX i USB priključak kao i otvor za SD kartice.

ŠKODA FABIA Infotainment

Navigacioni uređaj AMUNDSEN

Dinamični radio-navigacioni uređaj AMUNDSEN raspolaže 6,5-inčnim ekranom osjetljivim na dodir u boji sa multitouch načinom rukovanja, funkcijom klizanja prstom po zaslonu i senzorom približavanja. Osim toga Line-In audio priključak, USB priključak i otvor za SD kartice nude niz mogućnosti za reprodukciju željene muzike, također i u MP3 i WMA formatu.

ŠKODA FABIA Infotainment

Sound paket "ŠKODA Surround"

Pretvorite svoju ŠKODA FABIA-u u koncertnu dvoranu: ŠKODA Surround sistem razvijen u saradnji sa vodećim proizvođačem audio opreme raspolaže sa šest zvučnika. Pomoću posebnog softvera moguće je dodatno aktivirati dva virtualna zvučnika u prednjem i stražnjem dijelu vozila. Sistem osim toga nudi i efekt subwoofera.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Nazad na početnu stranicu
Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) koji nam pomažu da vam pružimo bolje korisničko iskustvo.
Prihvati i nastavi