Modeli

Škoda Kamiq Dizajn

Sve na vidiku

Novi gradski SUV Kamiq nudi najbolje iz SUV svijeta, kao i kompaktnost gradskog vozila - savr┼íenog za urbane gradske ulice. Povi┼íenost vozila dat ─çe vam bolji osje─çaj i pregled okoline, kao i jednostavniji ulazak u automobil. Kamiq spaja snagu i sigurnost - osje─çaj, koji ─çe vas pratiti na svakom putovanju. 

Škoda Kamiq Dizajn

Spreman za gradsku d┼żunglu

Va┼żne vanjske zna─Źajke ─Źine model Kamiq mo─çnim i robusnim, kojim god se cestama vozio.  Tako u sklopu varijante opreme Active, prednji i stra┼żnji branik dolaze u crnoj boji, dok u varijantama opreme Ambition i Style dolaze u Platinum sivoj boji. 

Škoda Kamiq Dizajn

Potpuna LED svjetla s animiranim prednjim pokaziva─Źima smjera

Kamiq dolazi sa standardnim LED prednjim svjetlima, diodama za prigu┼íivanje i duga svjetla, pozicijsko svjetlo i dnevna svjetla. Po ┼żelji mo┼że biti opremljen podijeljenim prednjim LED svjetlima. Gornji dio sastoji se od ─Źetiri dnevna svjetla, koja ujedno djeluju i kao spektakularni animirani prednji pokaziva─Źi. Donji dio rezerviran je za kratki i dugi snop, ali i svjetla za maglu te svjetlo za zavoj i skretanje.

Škoda Kamiq Dizajn

Potpuna LED svjetla s animiranim stra┼żnjim pokaziva─Źima smjera

Kamiq se u standardnoj opremi iporu─Źuje sa stra┼żnjim LED svjetlima, sa diodama za svjetlo pri ko─Źenju te svjetlo za maglu. Opcionalna potpuna LED stra┼żnja svjetla opremljena su animiranim pokaziva─Źima smjera, koja svijetle iznutra prema van. 

Zahvaljuju─çi specifi─Źnom osvjetljenju u obliku slova C, sna┼żna LED stra┼żnja svjetla osvijetlit ─çe mrak. Kristalne strukture sa strane i natpis "┼ákoda Crystal Lighting" na stra┼żnjim svjetlima postavljaju elegantne naglaske.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Nazad na po─Źetnu stranicu