Modeli

Škoda Kamiq Dizajn

Sve na vidiku

Novi gradski SUV Kamiq nudi najbolje iz SUV svijeta, kao i kompaktnost gradskog vozila - savršenog za urbane gradske ulice. Povišenost vozila dat će vam bolji osjećaj i pregled okoline, kao i jednostavniji ulazak u automobil. Kamiq spaja snagu i sigurnost - osjećaj, koji će vas pratiti na svakom putovanju. 

Škoda Kamiq Dizajn

Spreman za gradsku džunglu

Važne vanjske značajke čine model Kamiq moćnim i robusnim, kojim god se cestama vozio.  Tako u sklopu varijante opreme Active, prednji i stražnji branik dolaze u crnoj boji, dok u varijantama opreme Ambition i Style dolaze u Platinum sivoj boji. 

Škoda Kamiq Dizajn

Potpuna LED svjetla s animiranim prednjim pokazivačima smjera

Kamiq dolazi sa standardnim LED prednjim svjetlima, diodama za prigušivanje i duga svjetla, pozicijsko svjetlo i dnevna svjetla. Po želji može biti opremljen podijeljenim prednjim LED svjetlima. Gornji dio sastoji se od četiri dnevna svjetla, koja ujedno djeluju i kao spektakularni animirani prednji pokazivači. Donji dio rezerviran je za kratki i dugi snop, ali i svjetla za maglu te svjetlo za zavoj i skretanje.

Škoda Kamiq Dizajn

Potpuna LED svjetla s animiranim stražnjim pokazivačima smjera

Kamiq se u standardnoj opremi iporučuje sa stražnjim LED svjetlima, sa diodama za svjetlo pri kočenju te svjetlo za maglu. Opcionalna potpuna LED stražnja svjetla opremljena su animiranim pokazivačima smjera, koja svijetle iznutra prema van. 

Zahvaljujući specifičnom osvjetljenju u obliku slova C, snažna LED stražnja svjetla osvijetlit će mrak. Kristalne strukture sa strane i natpis "Škoda Crystal Lighting" na stražnjim svjetlima postavljaju elegantne naglaske.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Nazad na početnu stranicu