Modeli

Škoda Kamiq Udobnost

Grijani elementi interijera

O udobnosti u vo┼żnji razmi┼íljamo tijekom cijele godine. Zimi je neophodno grijano vjetrobransko staklo. Nakon putovanja po hladno─çi, brzo se mo┼żete zagrijati zahvaljuju─çi grijanom kolu upravlja─Źa i grijanim prednjim i stra┼żnjim sjedalima.

Škoda Kamiq Udobnost

Elektri─Źno podesivo sjedalo voza─Źa

Elektri─Źno podesivo sjedalo voza─Źa omogu─çuje najve─çu udobnost za volan. Uga─Ĺanjem sjedala s komandama mo┼żete brzo i bez napora prona─çi svoj idealni polo┼żaj.

 

Škoda Kamiq Udobnost

"Climatronic" - 2-zonski klima ure─Ĺaj

Dvozonski klima ure─Ĺaj "Climatronic" odr┼żava definiranu i ┼żeljenu temperaturu u va┼íem KamiqU i nudi mogu─çnost pojedina─Źnih postavki temperature kroz dvije zone - voza─Źku i suvoza─Źku. Senzor vlage smanjuje zamagljivanje vjetrobranskog stakla i pove─çava udobnost klime.

Škoda Kamiq Udobnost

Panoramski stakleni krov

Veliki, opcijski dostupan, panoramski stakleni krov, uklju─Źuju─çi elektri─Źni suncobran, omogu─çuje obilje prirodnog svjetla u unutra┼ínjosti. Kroz crno zatamnjeno staklo toplina i jarko svjetlo ne prodire u unutra┼ínjost vozila. Uz to, panoramski stakleni krov ima elektri─Źni suncobran koji se - inovativno - mo┼że otvoriti sa stra┼żnje strane prema naprijed, pru┼żaju─çi putnicima straga vi┼íe prostora za glavu i impresivan pogled.

Škoda Kamiq - Udobnost

Škoda sound sustav

Radio "Bolero" i "Amundsen" mogu biti opremljeni hi-fi audio sustavom od 405 W s 10 zvu─Źnika, digitalnim equalizerom i subwooferom u prtlja┼żniku. Mo┼że se odabrati izme─Ĺu nekoliko unaprijed definiranih audio profila (┼ákoda, Classic i Rock), a zvuk se mo┼że prilagoditi putnicima u automobilu.

Škoda Kamiq - Udobnost

Kessy

Od sada vi┼íe ne morate imati svoj klju─Ź uvijek u rukama, dovoljno je da se nalazi u prostoru dometa i slobodno mo┼żete otklju─Źati ili zaklju─Źati svoj Kamiq. Upravlja─Źka jedinica KESSY prepoznaje va┼í klju─Ź i vozilo se automatski otklju─Źava kada se aktiviraju ru─Źke vrata ili vrata prtlja┼żnika. Motor se pokre─çe pritiskom na tipku.

Škoda Kamiq - Udobnost

Senzor za kišu

Svoj Kamiq po ┼żelji opremite senzorom za ki┼íu, koji ─çe automatski i po potrebi aktivirati brisa─Źe vjetrobranskog stakla i definirati njihovu brzinu kretanja. 

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Nazad na po─Źetnu stranicu