Modeli

Škoda Kamiq "Simply Clever"

Kišobran u vozačevim vratima

Škoda Kamiq opremljena je kišobranom u vozačevim vratima. Tako ćete uvijek imati pri ruci kišobran, za slučaj da vas kiša negdje iznenadi. Obzirom da je spremište vodootporno, slobodno mokar kišobran odložite opet u vrata, a višak vode će iscuriti s vanjske strane. 

Škoda Kamiq "Simply Clever"

Zaštita za rubove vrata

Automatski produljeni štitnici za vrata od plastike na Kamiq-u još su jedno praktično svakodnevno rješenje koje ćete vrlo brzo cijeniti. Opružne zaštitne trake automatski se otvaraju kad se otvore vrata, čime se sprečavaju sitne ogrebotine na vašem vozilu i na vozilu pored vas.

Škoda Kamiq "Simply Clever"

Prijenosna LED svjetiljka u prtljažniku

Jeste li se ikad vratili kući u mraku i niste mogli pronaći ključ u džepu? Imamo jednostavno i pametno rješenje vašeg problema: Za Škoda Kamiq u prtljažniku je dostupna prijenosna LED svjetiljka.

Škoda Kamiq "Simply Clever"

Prtljažna vrata s električnim otvaranjem i zatvaranjem

Opcionalno dostupna električna prtljažna vrata otvaraju i zatvaraju prostor za utovar na dodir gumba. S integriranom funkcijom "tip-to-close" može se zatvoriti i laganim povlačenjem otvorenih vrata prtljažnika.

Škoda Kamiq "Simply Clever"

Pomična kuka za vuču

Opcijski dostupna pomična kuka za vuču s integriranim prekidačem, jednostavno se može otključati prekidačem u prtljažniku.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Nazad na početnu stranicu