Modeli

Škoda Kamiq "Simply Clever"

Ki┼íobran u voza─Źevim vratima

┼ákoda Kamiq opremljena je ki┼íobranom u voza─Źevim vratima. Tako ─çete uvijek imati pri ruci ki┼íobran, za slu─Źaj da vas ki┼ía negdje iznenadi. Obzirom da je spremi┼íte vodootporno, slobodno mokar ki┼íobran odlo┼żite opet u vrata, a vi┼íak vode ─çe iscuriti s vanjske strane. 

Škoda Kamiq "Simply Clever"

Zaštita za rubove vrata

Automatski produljeni ┼ítitnici za vrata od plastike na Kamiq-u jo┼í su jedno prakti─Źno svakodnevno rje┼íenje koje ─çete vrlo brzo cijeniti. Opru┼żne za┼ítitne trake automatski se otvaraju kad se otvore vrata, ─Źime se spre─Źavaju sitne ogrebotine na va┼íem vozilu i na vozilu pored vas.

Škoda Kamiq "Simply Clever"

Prijenosna LED svjetiljka u prtlja┼żniku

Jeste li se ikad vratili ku─çi u mraku i niste mogli prona─çi klju─Ź u d┼żepu? Imamo jednostavno i pametno rje┼íenje va┼íeg problema: Za ┼ákoda Kamiq u prtlja┼żniku je dostupna prijenosna LED svjetiljka.

Škoda Kamiq "Simply Clever"

Prtlja┼żna vrata s elektri─Źnim otvaranjem i zatvaranjem

Opcionalno dostupna elektri─Źna prtlja┼żna vrata otvaraju i zatvaraju prostor za utovar na dodir gumba. S integriranom funkcijom "tip-to-close" mo┼że se zatvoriti i laganim povla─Źenjem otvorenih vrata prtlja┼żnika.

Škoda Kamiq "Simply Clever"

Pomi─Źna kuka za vu─Źu

Opcijski dostupna pomi─Źna kuka za vu─Źu s integriranim prekida─Źem, jednostavno se mo┼że otklju─Źati prekida─Źem u prtlja┼żniku.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Nazad na po─Źetnu stranicu