Modeli

Škoda Kamiq Tehnologija

Sport-Normal ovjes

Sportski i normalni ovjes omogućuju još dinamičnije ugađanje. Ovaj opcionalni sportski ovjes niži je za 10 milimetara i ima ne samo uobičajeni, već i sportski mod s tvrđom karakteristikom elektronički izmjenjivih amortizera. Dvije postavke se mogu konfigurirati u izborniku za odabir profila vožnje koji se isporučuje zajedno s ovjesom Sport Normal.

Škoda Kamiq Tehnologija

Odabir profila vožnje

Odabirom profila vožnje možete prilagoditi parametre i ponašanje vozila vašim potrebama. Odaberite između četiri načina vožnje: Normal, Sport, Eco i Individualni. Ovisno o modu, podešavaju se motor, DSG mjenjač, kontrola sportskog ovjesa, servo upravljač i klima uređaj.

Škoda Kamiq Tehnologija

Snažni i ekonomični motori

Kamiq je dostupan s izborom benzinskih i dizelskih motora. Svi imaju izravno ubrizgavanje i turbopunjač. Naravno, svi dostupni Kamiq motori udovoljavaju najnovijim emisijskim standardima.

Škoda Kamiq Tehnologija

DSG mjenjač

Neki motori Kamiq-a opremljeni su automatskim mjenjačem - DSG-om. Promjena brzina je glatka i potrošnja goriva je smanjena.

Škoda Kamiq Tehnologija

Najfinija tehnologija

Kamiq se temelji na vrhunskoj MQB platformi s naprednim dizajnom, najmodernijim pogonskim sustavima i raznim sustavima pomoći vozaču koji se obično instaliraju samo u višim klasama vozila.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Nazad na početnu stranicu