Modeli

Škoda Karoq prostranost

Vaš životni prostor

U Škoda Karoq modelu ima dovoljno prostora za vas, vašu porodicu i prtljag, vaše prijatelje, vaše hobije i vašu sportsku opremu. Dovoljno prostora za potrebe posla, putovanja i opuštanja - dovoljno je prostora za vas i vaš cijeli život.

Škoda Karoq prostranost

Prostor za sve što je potrebno ponijeti

Sa Škoda Karoq modelom ne morate razmišljati šta sa sobom nosite. Sve šta vam je potrebno ponesite jer ima dovoljno prostora. Prtljažnik ima kapacitet od 521 l. Spuštanjem stražnjih sjedišta kapacitet se povećava na 1.630 l.

Škoda Karoq - prostranost

Beskonačne mogućnosti

Naš cilj je da svakodnevnicu sa novim Karoq modelom što više pojednostavimo. Sa VarioFlex sjedištima možete jednostavno pomjeriti, preklopiti ili izvaditi stražnja sjedišta i pretvoriti ga u kombi. Kapacitet prtljažnika s ovim sistemom 588 litara,može se povećati na 1.605 litara kada su stražnja sjedišta spuštena (1.810 litara ako su sjedišta uklonjena).

Škoda Karoq prostranost

Dovoljno prostora za sve

 

VarioFelx sjedišta SUV kategoriji daju dosad neviđenu fleksibilnost. Zahvaljujući mogućnost namještanja nagiba leđnih naslona stražnjih sjedišta, pomicanja bočnih stražnjih sjedišta unazad i prema naprijed, spuštanja svih leđnih naslona sjedišta i površina za sjedenje te potpunog uklanjanja svakog sjedišta uvijek ćete u tren oka pronaći i najpraktičniju konfiguraciju. Kada se srednji leđni naslon spusti, može se koristiti i kao naslon za ruke s držačem za napitak i tablet. Središnje se stražnje sjedište čak može i ukloniti, a dva bočna sjedala mogu se pomaknuti prema sredini kako bi putnici imali još više prostora.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Nazad na početnu stranicu