Modeli

Škoda Karoq prostranost

Va┼í ┼żivotni prostor

U ┼ákoda Karoq modelu ima dovoljno prostora za vas, va┼íu porodicu i prtljag, va┼íe prijatelje, va┼íe hobije i va┼íu sportsku opremu. Dovoljno prostora za potrebe posla, putovanja i opu┼ítanja - dovoljno je prostora za vas i va┼í cijeli ┼żivot.

Škoda Karoq prostranost

Prostor za sve što je potrebno ponijeti

Sa ┼ákoda Karoq modelom ne morate razmi┼íljati ┼íta sa sobom nosite. Sve ┼íta vam je potrebno ponesite jer ima dovoljno prostora. Prtlja┼żnik ima kapacitet od 521 l. Spu┼ítanjem stra┼żnjih sjedi┼íta kapacitet se pove─çava na 1.630 l.

Škoda Karoq - prostranost

Beskona─Źne mogu─çnosti

Na┼í cilj je da svakodnevnicu sa novim Karoq modelom ┼íto vi┼íe pojednostavimo. Sa VarioFlex sjedi┼ítima mo┼żete jednostavno pomjeriti, preklopiti ili izvaditi stra┼żnja sjedi┼íta i pretvoriti ga u kombi. Kapacitet prtlja┼żnika s ovim sistemom 588 litara,mo┼że se pove─çati na 1.605 litara kada su stra┼żnja sjedi┼íta spu┼ítena (1.810 litara ako su sjedi┼íta uklonjena).

Škoda Karoq prostranost

Dovoljno prostora za sve

 

VarioFelx sjedi┼íta SUV kategoriji daju dosad nevi─Ĺenu fleksibilnost. Zahvaljuju─çi mogu─çnost namje┼ítanja nagiba le─Ĺnih naslona stra┼żnjih sjedi┼íta, pomicanja bo─Źnih stra┼żnjih sjedi┼íta unazad i prema naprijed, spu┼ítanja svih le─Ĺnih naslona sjedi┼íta i povr┼íina za sjedenje te potpunog uklanjanja svakog sjedi┼íta uvijek ─çete u tren oka prona─çi i najprakti─Źniju konfiguraciju. Kada se srednji le─Ĺni naslon spusti, mo┼że se koristiti i kao naslon za ruke s dr┼ża─Źem za napitak i tablet. Sredi┼ínje se stra┼żnje sjedi┼íte ─Źak mo┼że i ukloniti, a dva bo─Źna sjedala mogu se pomaknuti prema sredini kako bi putnici imali jo┼í vi┼íe prostora.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Nazad na po─Źetnu stranicu