Modeli

Škoda Karoq Offroad

Spreman za narednu avanturu

Ako se ne vozite na asfaltu, ne morate tra┼żiti parking mjesto. Zahvaljuju─çi velikom razmaku od tla, inteligentnom sistemu 4x4, izrazito stabilnoj karoseriji i elektroni─Źkim potporima za terensku vo┼żnju, Karoq ─çe svaku vo┼żnju pretvoriti u nezaboravno iskustvo.

Škoda Karoq Offroad

Inteligentni 4x4 pogon

Zahvaljuju─çi inteligentnom 4X4 pogonu Karoq je spreman za svaku situaciju. Izvrstan je za vo┼żnju na neasfaltiranim podlogama i ┼íljunku. Sistem pogona na sve to─Źkove 4x4 s vi┼íeplo─çnom spojnicom na elektroni─Źko upravljanje stalno prilago─Ĺava raspodjelu obtnog momenta izme─Ĺu prednje is tra┼żnje osovine trenutnim uslovima za vo┼żnju.

Škoda Karoq Offroad

Offroad modus

Off-Road tipka prebacuje odabrane sisteme potpora na posebne postavke za terensku vo┼żnju. Kada je modus uklju─Źen, papu─Źica gasa reaguje manje osjetljivo, a sistem sprje─Źavanja blokiranja to─Źkova ABS dopu┼íta odre─Ĺenu koli─Źinu proklizivanja kako bi se ispred to─Źkova stvorio efekat klina i kako bi se vozilo usporilo. Potpora pri vo┼żnji nizbrdo koristi osjetljivo ko─Źenje kako bi se odr┼żala konstantna brzina pri vo┼żnji na strmim nizbrdicama.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Nazad na po─Źetnu stranicu