Modeli

Škoda Karoq Offroad

Spreman za narednu avanturu

Ako se ne vozite na asfaltu, ne morate tražiti parking mjesto. Zahvaljujući velikom razmaku od tla, inteligentnom sistemu 4x4, izrazito stabilnoj karoseriji i elektroničkim potporima za terensku vožnju, Karoq će svaku vožnju pretvoriti u nezaboravno iskustvo.

Škoda Karoq Offroad

Inteligentni 4x4 pogon

Zahvaljujući inteligentnom 4X4 pogonu Karoq je spreman za svaku situaciju. Izvrstan je za vožnju na neasfaltiranim podlogama i šljunku. Sistem pogona na sve točkove 4x4 s višeploćnom spojnicom na elektroničko upravljanje stalno prilagođava raspodjelu obtnog momenta između prednje is tražnje osovine trenutnim uslovima za vožnju.

Škoda Karoq Offroad

Offroad modus

Off-Road tipka prebacuje odabrane sisteme potpora na posebne postavke za terensku vožnju. Kada je modus uključen, papučica gasa reaguje manje osjetljivo, a sistem sprječavanja blokiranja točkova ABS dopušta određenu količinu proklizivanja kako bi se ispred točkova stvorio efekat klina i kako bi se vozilo usporilo. Potpora pri vožnji nizbrdo koristi osjetljivo kočenje kako bi se održala konstantna brzina pri vožnji na strmim nizbrdicama.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Nazad na početnu stranicu