Modeli

Škoda Karoq LED svjetla

LED glavna svjetla

Karoq se isporučuje sa standardnim LED glavnim svjetlima koja uključuju diode za kratka i duga svjetla, poziciono svjetlo, pokazivače smjera i dnevna svjetla. Mnoge prednosti LED tehnologije uključuju duži vijek trajanja i činjenicu da troše manje energije.

Škoda Karoq Matrix svjetla

Full LED Matrix glavna svjetla

Premium glavna svjetla koriste LED diode za sve funkcije. U usporedni sa standardnim svjetlima jača su i isto koriste najmoderniju Matriy funkciju. Nova karakteristika je osvjetljenje za sve vremenske uslove koja zamjenjuje uobičajna svjetla za maglu. Ovaj način osvjetljenja dizajniran je kako bi se poboljšalo osvjetljenje površine ceste u uslovima loše vidljivosti.

Škoda Karoq adaptivna prednja svjetla

Matrix funkcija

Zahvaljujući višefunkcijskoj kameri koja prepoznaje izvore svjetlosti nadolazećih vozila Matriy funkcija full LED glavnih svjetala sprječava širenje svjetlosti na druga vozila ili prometne znakove u stvarnom vremenu s LED čipovima u svkaom glavnom svjetlu koji se mogu individualno uključivati i isključivati. Rezultat su toga savršeno osvjetljena cesta ispred vozila i veća sigurnost.

Škoda Karoq straga

Full LED stražnja svjetla

Redizajnirana glavna svjetla upotpunjena su najboljim Full LED stražnjim svjetlima koja sadrže diode za svaku funkciju. Napredna top full LED stražnja svjetla sadrže dinamične stražnje pokazivače smjera i animiranu funkciju Coming/Leaving Home.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Nazad na početnu stranicu