Modeli

Pametni prtljažnik

VARIJABILNA PODNICA PRTLJAŽNIKA

Varijabilna podnica prtljažnika s mogućnošću pomjeranja (namještanja) omogućuje vam da podijelite prtljažnik na dva različita položaja. Jednostavno izvucite podnicu utovarnog prostora kako biste je spustili. Sistem pruža praktičan prostor za prtljag.

Pametni prtljažnik

ELEMENTI ZA PRTLJAG

Tipično za marku Škoda, prtljažnik modela Škoda Karoq također sadrži iznimno praktične karakteristike. Predmeti se mogu pričvrstiti u prtljažniku pomoću elemenata za fiksiranje prtljage. Jednostavno pomaknite kutije i torbe za kupovinu - na primjer između elemenata za fiksiranje prtljaga i one se više neće pomicati. Elementi za fiksiranje prtljaga mogu se sklopiti i odložiti ispod podnice prtljažnika.

Pametni prtljažnik

DVOSTRANI POKRIVAČ PRTLJAŽNIKA

S jedne strane, to je praktična i lako periva površina, s druge je i elegantna tekstilna podloga. Podloga se može jednostavno okrenuti kako bi se stvorila površina prikladna prtljagu kojeg želite smjestiti u prtljažnik.

Pametni prtljažnik

SISTEM MREŽA

Zahvaljujući mudro dizajniranom sistemu mrežica, kuka i polica u prtljažniku ne trebate se odreći ni agilnosti niti praktičnosti. Sistem mreža s kukicama za pričvršćavanje sprječava pomicanje manjih predmeta. Bit ćete zahvalni na izdržljivim kukicama sa strane kada krenete u kupovinu ili trebate prevoziti sportsku opremu - bit će sigurno pričvršćene i neće se pomjerati tokom vožnje.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Nazad na početnu stranicu