Modeli

ŠKODA KODIAQ Prostranost

Interijer u kojem se osjećate ugodno

Svejedno je, sjedili za upravljačem, na suvozačevom sjedištu ili u trećem redu sjedala - interijer KODIAQA ispunit će sve vaše želje. Što se tiče ponude prostora, komfora, povezivosti, prtljažnog prostora ili funkcionalnosti, ne morate činiti nikakve kompromise.

ŠKODA KODIAQ Prostranost

Dovoljno mjesta za petero i prtljagu

Nije čudo što KODIAQ nazivaju "čudo prostora": kod verzije unutrašnje opreme sa pet sjedišta na raspolaganju vam je prtljažnik obima 720 litara - a sa preklopljenim stražnjim sjedišta čak 2.065 litara. Stražnja sjedišta možete preklopiti jednim pokretom ruke.

ŠKODA KODIAQ Prostranost

Podnica prtljažnika

Podnica prtljažnog prostora se može koristiti dvostrano (tepih/plastika) i štiti dno prtljažnika.

ŠKODA KODIAQ Prostranost

Dovoljno mjesta za sedmero i prtljagu

Ako nekada ne trebate sva mjesta za sjedenje, kod modela sa sedam sjedišta možete povećati prtljažni prostor preklapanjem klupe u trećem redu. Na taj ćete način dobiti dodatnih 630 litara prtljažnog prostora. Ako preklopite još i drugi red sjedišta, doći ćete na impozantnih 2.005 litara.

ŠKODA KODIAQ Prostranost

Varijabilna utovarna podnica

Kako biste mogli koristiti klupu u trećem redu za sjedenje, trebate ukloniti pokrivku prtljažnog prostora. Možete je smjestiti u pretincu za odlaganje ispod utovarne površine. Ne morate je dakle čuvati izvan vozila.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Nazad na početnu stranicu