Modeli

ŠKODA KODIAQ Jednostavno parkiranje

Prikaz okolnog prostora "Area View"

Prikaz okolnog prostora "Area View" sastoji se od 4 kamere koje prate prostor oko vozila. Slika se u realnom vremenu prenosi na ekran infotainment sistema, tako da u svakoj situaciji možete brzo reagovati.

ŠKODA KODIAQ Jednostavno parkiranje

Sistem pomoći kod parkiranja sa prikolicom

Rado biste imali prikolicu, ali se grozite od manevrisanja prikolicom unatrag. Potpora za manevrisanje prikolicom za vrijeme lagane vožnje unatrag preuzima kontrolu umjesto vas. Vi još samo morate odlučiti kada će parkiranje početi i završiti.

ŠKODA KODIAQ Jednostavno parkiranje

Potpora za kočenje pri manevriranju

Unatoč parkirnim senzorima prilikom ulaska i izlaska iz parkirnog mjesta postoje situacije kada ne možete zakočiti pravovremeno. Uz pomoć potpore za kočenje pri manevriranju KODIAQ koči automatski, čime može spriječiti moguću koliziju.

ŠKODA KODIAQ Jednostavno parkiranje

Potpora upravljanja pri parkiranju

Potporom upravljanja pri parkiranju bez problema ćete se parkirati i u uska parkirna mjesta. Ona vam pomaže u pronalasku prikladnog parkirnog mjesta i parkira vozilo automatski u okomita i uzdužna parkirna mjesta, pri čemu parkirna mjesta trebaju biti duža svega 60 cm od samog vozila.

ŠKODA KODIAQ Jednostavno parkiranje

Potpora izlaska iz parkirnog mjesta

Kao dio potpore pri promjeni voznog traka potpora izlaska iz parkirnog mjesta koristi iste radarske senzore i pomaže kod izlaska iz parkirnog mjesta unatrag. U slučaju neposredne opasnosti ova potpora može čak i automatski zakočiti.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Nazad na početnu stranicu