Modeli

ŠKODA KODIAQ Povezivost

Infotainment Online

Zahvaljujući ovoj informacijskoj usluzi uvijek na raspolaganju imate pregled aktuelnog stanja u saobraćaju. Uz navigacionim uređaj možete saznati: saobraćajnim obavijesti, aktuelne cijene goriva, prikaz slobodnih parkingh mjesta, informacije o vremenu i mnogim drugim.

ŠKODA KODIAQ Povezivost

Prometne informacije

Internet vam uvijek pokazuje najbolju rutu: zahvaljujući aktualnim prometnim informacijama na svakoj vožnji imate savršen pregled. Osim toga možete brzo reagirati na nove informacija kao što su gradilišta ili zastoji.

ŠKODA KODIAQ Povezivost

Remote Access

Na vašem smartphoneu prikazuje se točan položaj vašeg vozila, čak i na velikim parkiralištima, uključujući adresu, vrijeme i datum parkiranja.

ŠKODA KODIAQ Povezivost

SOS tipka

U paket povezivosti KODIAQA spada i veza za poziv u nuždi. Aktiviranjem crvene tipke ispod krova vozila aktivira se sustav poziva u nuždi. U slučaju sudara s aktiviranjem zračnih jastuka poziv u nuždi se inicira automatski.

ŠKODA KODIAQ Povezivost

SmartLink

Zahvaljujući SmartLinku (MirrorLink™, Apple CarPlay i Android Auto) možete sigurno preko infotainment sistema na putu koristiti svoj smartphone. To vrijedi i za odabrane aplikacije na vašem smartphoneu, koje imaju certifikat za korištenje u vozilima i koje su kompatibilne sa sistemima MirrorLink™, Apple CarPlay i Android Auto.

ŠKODA KODIAQ Povezivost

COLUMBUS

Navigancioni uređaj Columbus možete rukovati komforno preko 8-inčnog ekrana osjetljiv na dodir. U opseg njegovih funkcija spadaju Bluetooth, SmartLink i Wi-Fi. Po četiri zvučnika sprijeda i straga garantuju savršen zvuk.

ŠKODA KODIAQ Povezivost

Sound sistem CANTON

Uživajte u muzici i njenom zvuku izvrsne kvalitete sa CANTON sound sistemom. On obuhvaća deset zvučnika velike snage, među njima centralni zvučnik u instrumetnoj tabli i subwoofer u prtljažniku. Sound sistem na raspolaganje stavlja izlaznu snagu od ukupno 575 W.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Nazad na početnu stranicu