Modeli

Škoda Octavia Combi udobnost

ODMOR TOKOM PUTOVANJA

Provodite li obi─Źno i po nekoliko sati za upravlja─Źem? Onda znate koliko je te┼íko konstantno imati pregled nad svim prometnim znakovima, voziti u gustom prometu ili kod zastoja pratiti vozilo ispred sebe. Zato ovdje nastupa asistent za voza─Źa "Traveller". Ako je ta funkcija aktivirana, vozilo prilago─Ĺava svoju brzinu situaciji u prometu i najve─çoj dopu┼ítenoj brzini, odr┼żava svoj pravac te preuzima zaustavljanje i kretanje u zastoju.

Škoda Octavia Combi udobnost

UDOBNOST NA SVAKOM SJEDIŠTU

Priu┼ítite sebi visok stepen udobnosti u porodi─Źnom automobilu. Prednja sjedi┼íta, koja posjeduju dokaz kvalitete organizacije za zdravlje ki─Źme raspola┼żu sa funkcijom hla─Ĺenja masa┼że. Putnici u stra┼żnjem dijelu vozila razveselit ─çe se specijalnim naslonima za glavu predvi─Ĺenima za spavanje, koji ─çe se pobrinuti za odmoran san na dugim putovanjima. Zahvaljuju─çi 3-zonskom klima-ure─Ĺaju "Climatronic" voza─Ź, suvoza─Ź i putnici u stra┼żnjem dijelu vozila mo─çi ─çe namjestiti svoju individualnu ugodnu temperaturu. Dinami─Źna regulacija ┼íasije sa podesivim amortizerima pobrinut ─çe se za udobnu vo┼żnju u svim ┼żivotnim situacijama i situacijama na cesti.

Škoda Octavia Combi udobnost

PAMETNI URE─ÉAJI ZA SVAKODNEVICU

Od prednjeg dijela vozila pa sve do njegova stra┼żnjeg dijela - model Octavia Combi u svojoj opse┼żnoj ponudi ima brojna 'Simply Clever' rje┼íenja koja ─çe va┼í ┼żivot u─Źiniti svaki dan malo jednostavnijim. Ruke sam vam zauzete? Otvorite prtlja┼żnik uz pomo─ç elektri─Źnog komfornog otvaranja i zatvaranja tako da pokretom noge aktivirate senzor ispod stra┼żnjeg branika. Snop klju─Źeva vam se zagubio negdje duboko u torbi? Za otvaranje vozila aktivirajte bilo koju ru─Źicu vrata - to je mogu─çe zahvaljuju─çi sistemu zaklju─Źavanja i pokretanja bez klju─Źa "KESSY".

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Nazad na po─Źetnu stranicu