Modeli

Škoda Octavia Combi udobnost

ODMOR TOKOM PUTOVANJA

Provodite li obično i po nekoliko sati za upravljačem? Onda znate koliko je teško konstantno imati pregled nad svim prometnim znakovima, voziti u gustom prometu ili kod zastoja pratiti vozilo ispred sebe. Zato ovdje nastupa asistent za vozača "Traveller". Ako je ta funkcija aktivirana, vozilo prilagođava svoju brzinu situaciji u prometu i najvećoj dopuštenoj brzini, održava svoj pravac te preuzima zaustavljanje i kretanje u zastoju.

Škoda Octavia Combi udobnost

UDOBNOST NA SVAKOM SJEDIŠTU

Priuštite sebi visok stepen udobnosti u porodičnom automobilu. Prednja sjedišta, koja posjeduju dokaz kvalitete organizacije za zdravlje kičme raspolažu sa funkcijom hlađenja masaže. Putnici u stražnjem dijelu vozila razveselit će se specijalnim naslonima za glavu predviđenima za spavanje, koji će se pobrinuti za odmoran san na dugim putovanjima. Zahvaljujući 3-zonskom klima-uređaju "Climatronic" vozač, suvozač i putnici u stražnjem dijelu vozila moći će namjestiti svoju individualnu ugodnu temperaturu. Dinamična regulacija šasije sa podesivim amortizerima pobrinut će se za udobnu vožnju u svim životnim situacijama i situacijama na cesti.

Škoda Octavia Combi udobnost

PAMETNI UREĐAJI ZA SVAKODNEVICU

Od prednjeg dijela vozila pa sve do njegova stražnjeg dijela - model Octavia Combi u svojoj opsežnoj ponudi ima brojna 'Simply Clever' rješenja koja će vaš život učiniti svaki dan malo jednostavnijim. Ruke sam vam zauzete? Otvorite prtljažnik uz pomoć električnog komfornog otvaranja i zatvaranja tako da pokretom noge aktivirate senzor ispod stražnjeg branika. Snop ključeva vam se zagubio negdje duboko u torbi? Za otvaranje vozila aktivirajte bilo koju ručicu vrata - to je moguće zahvaljujući sistemu zaključavanja i pokretanja bez ključa "KESSY".

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Nazad na početnu stranicu