Modeli

Škoda Octavia Udobnost

ODMOR TOKOM PUTOVANJA

Provodite li obično i po nekoliko sati za upravljačem? Onda znate koliko je teško konstantno imati pregled nad svim saobraćajnim znakovima, voziti u gustom prometu ili kod zastoja pratiti vozilo ispred sebe. Zato ovdje nastupa sistem potpora za vozača "Traveller" novog modela Octavia. Ako je ta funkcija aktivirana, vozilo prilagođava svoju brzinu situaciji u prometu i najvećoj dopuštenoj brzini, održava svoj pravac te preuzima zaustavljanje i kretanje u zastoju.

Škoda Octavia Udobnost

UDOBNOST NA SVAKOM SJEDIŠTU

Priuštite sebi visoki nivo udobnosti u porodičnom automobilu. Prednja sjedišta imaju funkciju  hlađenja kao i funkciju masaže. Putnici u stražnjem dijelu vozila razveselit će se specijalnim naslonima za glavu predviđenim za spavanje, koji će se pobrinuti za odmoran san na dugim putovanjima. Zahvaljujući trozonskom klima-uređaju "Climatronic" vozač, suvozač i putnici u stražnjem dijelu vozila moći će namjestiti svoju individualnu ugodnu temperaturu. Dinamična regulacija voznog postroja sa opcijom regulacije amortizerima pobrinut će se za udobnu vožnju u svim životnim situacijama i situacijama na cesti.

Škoda Octavia Udobnost

PAMETNI UREĐAJI ZA SVAKODNEVICU

Od prednjeg dijela vozila pa sve do njegova stražnjeg dijela - model Octavia u svojoj opsežnoj ponudi ima brojna 'Simply Clever' rješenja koja će vaš život učiniti svaki dan jednostavnijim. Ruke sam vam zauzete? Otvorite prtljažnik uz pomoć električnog otvaranja i zatvaranja tako da pokretom noge aktivirate senzor ispod stražnjeg branika. Snop ključeva vam se zagubio negdje duboko u torbi? Za otvaranje vozila aktivirajte bilo koju ručicu vrata - to je moguće zahvaljujući sistemom zaključavanja i pokretanja bez ključa "KESSY".

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Nazad na početnu stranicu