ŠKODA OCTAVIA COMBI RS Infotainment

Swing

Muzički sistem Swing opremljen je utorom za SD karticu, audio priključkom u centralnoh konzoli i USB priključkom. Osim akustičnog signala parking senzora, na 6,5 inčnom ekranu u boji prikazuje se i udaljenost od okolnih vozila. 

ŠKODA OCTAVIA COMBI RS Infotainment

Vremenska prognoza

Vremenska prognoza OCTAVIJE RS prikazuje temperaturu zraka, brzinu kretanja vjetra, kišu, oblake, vlažnost, pritisak zraka i mnoge druge vremenske parametre.

ŠKODA OCTAVIA COMBI RS Infotainment

Columbus

3D navigacionom uređaju Columbus rukuje se preko 9,2" multi-touch ekrana u boji. U opseg funkcija ubrajaju se bluetooth, SmartLink i Wi-Fi jedinica. Također je dostupan integrisani telefonski modul sa brzom internet vezom i otvorom za SIM kartice. Po četiri zvučnika u prednjem i stražnjem dijelu vozila pobrinut će se za savršen zvuk. Za vašu muzičku kolekciju na raspolaganju vam stoji 10 gigabajta.

ŠKODA OCTAVIA COMBI RS Infotainment

Prometne informacije/Google Earth

Pronađite najbolju moguću rutu do svog cilja: zahvaljujući aktualnim prometnim informacijama na svakom ćete putovanju imati potpuni pregled situacije u prometu. Na taj način možete brzo reagirati na nove situacije, gradilišta, prometne nezgode ili gužvu. Uz pomoć usluge Google Earth možete se čak uputiti i na virtualno putovanje na bilo koji dio svijeta. 

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Nazad na početnu stranicu
Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) koji nam pomažu da vam pružimo bolje korisničko iskustvo.
Prihvati i nastavi