Modeli

Škoda Scala - Eksterijer

Bezvremenska elegancija

Emotivan i dinamičan nastup modela Škoda Scala naglašava snažan identitet ovog hatchbacka sa pet vrata sa kojima ćete se uvijek izdvajati iz mase. Svakoga dana iznova uživajte u modernom i bezvremenskom dizajnu, koji će se sa vremenom doimati sve boljim.

Škoda Scala - Eksterijer

Potpuna LED glavna svjetla

Škoda Scala serijski je opremljena LED kratkim svjetlima i LED svjetlima za dnevnu vožnju. Još su privlačnija elegantna potpuna LED glavna svjetla koja uključuju tri LED modula u optici kristala i karakteristične "trepavice". LED-tehnologija nudi brojne prednosti: lampe imaju duži rok trajanja i troše manje električne energije.

Škoda Scala - Eksterijer

Prepoznatljivi potpis

Nova Scala prvi je model u serijskoj proizvodnji u Evropi koji umjesto logotipa marke na vratima prtljažnika nosi natpis Škoda. Ovaj natpis zajedno sa stražnjim staklom koje se proteže preko vrata prtljažnika i stražnjih svjetala zaokružuje prepoznatljivi izgled stražnjeg dijela vozila.

Škoda Scala - Eksterijer

Potpuna LED stražnja svjetla

Scala je serijski opremljena LED stražnjim svjetlima. U ponudi dodatne opreme stražnja su svjetla dostupna i u potpunoj LED izvedbi. Dodatna prednost ove atraktivne izvedbe su dinamični pokazivači smjera i stražnja svjetla koja zadiru u vrata prtljažnika.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Nazad na početnu stranicu