Modeli

Interijer modela ŠKODA SUPERB SCOUT

POTPUNO JEDINSTVEN

Odmah možete vidjeti da je SUPERB SCOUT vozilo koje slijedi svoj put: dekor Ash Brown specifičan za model, ukrasne letvice pragova vrata i obloge za papučice od nehrđajućeg čelika interijer čine jedinstvenim mjestom koje pršti stilom. Visokokvalitetan prostrani interijer upotpunjuje široka paleta opreme, uključujući grijano kožno višenamjenski upravljač, ekran Maxi DOT u boji i grijana prednja sjedišta.

Interijer modela ŠKODA SUPERB SCOUT

STILSKA SJEDIŠTA

Crni interijer ukrašen je natpisom Scout izvezenim na naslonima prednjih sjedišta. Serijske presvlake od tkanine moguće je zamijeniti opcijskim presvlakama od Alcantara kože / kože. Ukrasni obrubi na stranama prednjih sjedišta jedinstven su detalj.

Interijer modela ŠKODA SUPERB SCOUT

PRAVA ATMOSFERA ZA SVAKU PRILIKU

Serijsko LED ambijentalno osvjetljenje nudi deset boja koje se mogu prilagoditi putem infotainment sistema. Prepoznatljivi dekor Ash Brown (na slici) moguće je na zahtjev zamijeniti dekorom Dark Brushed. Oznaka SCOUT na instrument tabli na strani suvozača podsjetnik je na poseban fokus ovog modela.

Interijer modela ŠKODA SUPERB SCOUT

PAPUČICE OD NEHRĐAJUĆEG ČELIKA

Papučice od nehrđajućeg čelika igraju važnu ulogu u povećanju elegancije interijera vozila. Područje za noge vozača čine vizuelno zanimljivijim, a njihova srebrna boja u skladu je sa drugim kromiranim elementima interijera. Opremljene su gumenim tačkama kako vam noga nikad ne bi kliznula.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Nazad na početnu stranicu