Modeli

Mogućnosti offroad vožnje modela ŠKODA SUPERB SCOUT

POGON NA SVE TOČKOVE

Zahvaljujući serijskom pogonu na sve točkove, SUPERB SCOUT sa lakoćom savladava teške površine. Sistem pogona na sve točkove sa elektronski upravljanom višelamelnom spojkom prilagođava se najmanjoj promjeni pod točkovima modela SUPERB u milisekundama. To poboljšava karakteristike offroad vožnje, upravljanje i povećava sigurnost.

Mogućnosti offroad vožnje modela ŠKODA SUPERB SCOUT

ODABIR PROFILA VOŽNJE (DRIVING MODE SELECT) SA OFFROAD MODUSOM

Serijski odabir profila vožnje (Driving Mode Select) za model SUPERB SCOUT proširen je i uključuje poseban offroad modus za vožnju neasfaltiranim cestama. Ovaj mod prilagođava postavke stabilnosti vožnje i uključuje podršku za kretanje nizbrdo (Hill Descent Control). Druge serijske offroad karakteristike uključuju 15 mm podignuti vozni postroj i paket za loše ceste za zaštitu voznog postroja i pogonskog sklopa.

Mogućnosti offroad vožnje modela ŠKODA SUPERB SCOUT

VOŽNJA UZ MNOŠTVO INFORMACIJA

Kad je aktiviran offroad modus, indikatori koji izvješćuju o trenutačnoj situaciji u vožnji automatski se prikazuju na infotainment sistemu. Možete odabrati između nekoliko načina prikaza: kompas, visinomjer (oba samo sa infotainment sistemima Amundsen i Columbus), prikaz ugla upravljača i prikaz temperature rashladnog sredstva i ulja.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Nazad na početnu stranicu