Autorska prava.

Sadržaj ove stranice je u vlasništvu kompanije Porsche BH d.o.o.

Porsche BH d.o.o.
Generalni  uvoznik za marku ŠKODA
Bulevar Meše Selimovića 16
71000 Sarajevo

Tel. 033/257-001

E-Mail: skoda(kwfat)porschebh(kwfdot)ba

Firma Porsche BH je upisana u sudski registar Općinskog suda u Sarajevu pod matičnim brojem subjekta (MBS): 65-01-0524-13. Poreski broj: 201887660000. Jedinstveni identifikacioni broj 4201887660000.

Banka kod koje se vode pravni računi: Raiffeisen Bank d.d. BiH. Broj računa Porsche BH: 1610000110600090

Sve slike, tekstovi, cijene i drugi prikazi iz ovog proizvoda odgovaraju ŠKODA Bosna i Hercegovina prodajnom programu u trenutku izrade te predstavljaju neobavezujuću informaciju. Pridržavamo pravo na kasnije izmjene. Porsche BH d.o.o. ne preuzima odgovornost za zablude. Pridržavamo pravo na izmjene konstrukcije, opreme i opsega isporuke te odstupanja u nijansama boje.
Sve navedene cijene su neobavezujuće, preporučene cijene uključujući PDV.
Program i svi njegovi dijelovi poput podataka i slika zaštićeni su autorskim pravom. Svako korištenje izvan uskih granica Zakona o autorskom pravu bez odobrenja je zabranjeno i kažnjivo. To posebno vrijedi za umnožavanja, prijevode, mikrosnimanja i obradu u elektronskim sistemima.
Upotreba slika dozvoljena je samo za osobne potrebe. Firma ŠKODA AUTO a.s. je vlasnica velikog broja registrovanih marki (zaštitni znakovi). Zaštićeni su posebno znakovi marke ŠKODA, Fabia, Octavia, Superb, Roomster, itd. Činjenica, da neki znak nije sadržan na ovom popisu i/ili nije označen kao marka (zaštitni znak) u nekom tekstu, ne može se interpretirati na način da dotični znak nije registrovana marka (zaštitni znak) i/ili da bi se dotični znak mogao koristiti bez prethodnog pismenog odobrenja firme ŠKODA AUTO a.s. odnosno Porsche BH d.o.o.