Modeli

Nova

Octavia Combi

Dinamičnija, bolja, ljepša.

Emocije u pokretu

Emocije u pokretu

Emocije u pokretu

Emocije u pokretu

Emocije u pokretu

Emocije u pokretu

Dinamičnija, bolja, ljepša.

Dinamičnija, bolja, ljepša.

Dinamičnija, bolja, ljepša.

Dinamičnija, bolja, ljepša.

Dinamičnija, bolja, ljepša.

Dinamičnija, bolja, ljepša.

Dinamičnija, bolja, ljepša.

Jedinstven dizajn

Prostrana unutrašnjost i impresivna funkcionalnost stopile su se u bezvremenski elegantan dizajn i u modelu Octavia Combi nove generacije. LED glavna svjetla i LED stražnja svjetla u svim će se vremenskim uvjetima pobrinuti za najbolju vidljivost. A to je samo jedan od brojnih zaštitnih znakova kojima će vas ovo vozilo impresionirati.

Moderna unutrašnjost

Dobro došli u cockpit nove generacije koji postavlja nova mjerila u svojoj klasi. Head-up ekran, koji informacije projicira na vjetrobransko staklo, nudi jedan potpuno novi pogled na svijet. Svi važni detalji mogu se pronaći na dvama zaslonima veličine 10". Minimalističke linije i LED osvjetljenje unutrašnjeg prostora ovoj elegantnoj atmosferi u unutrašnjosti daju završnu notu.

Jedinstvena udobnost

Odmoran dolazak na odredište? Zahvaljujući funkciji masaže vozačevog sjedišta i drugim komfornim stavkama to će uvijek biti moguće u modelu Octavia Combi. Komforna oprema seže od automatske regulacije razmaka sa prediktivnom regulacijom brzine pa sve do 3-zonskog klima-uređaja "Climatronic".

Dovoljno prostora za cijelu obitelj

Novi, još prostraniji Octavia Combi savršeno je prilagođen cijeloj vašoj porodici. Jednostavno spakujte sve što vam je potrebno u prtljažnik volumena 640 l - putnicima u prednjem i stražnjem dijelu vozila i dalje ostaje pregršt prostora na raspolaganju.

Revolucionarna sigurnost

Bezbrižno na putu, neovisno o tome vodi li vas put kroz haotičan gradski promet ili po brzim, praznim cestama. Octavia Combi raspolaže sa nekoliko novih asistenata za vozača. Oni zajedno sa devet zračnih jastuka podižu zaštitu putnika na sljedeću razinu.

Štedljiv rad

Nabavite prostrani porodični automobil čiji su troškovi održavanja povoljni i koji je istovremeno ekološki prihvatljiv. Birajte iz cijele palete benzinskih i dizelskih motora.

NAJNAPREDNIJI SISTEMI POTPORE ZA VOZAČA

Sustav potpora za vozača «Traveller» djelomično preuzima upravljanje vozilom kako bi vam olakšao vožnju i pregled nad situacijom u prometu.
Paleta sigurnosnih sustava potpora upotpunjena je nekim novim, izrazito modernim sustavima potpora.
LED matrix glavna svjetla raspolažu matrix funkcijom dugih svjetala, što znači da duga svjetla mogu konstantno ostati uključena, a da pritom ne dolazi do zasljepljivanja drugih vozača.
Nemojte se više brinuti o parkiranju – vaše će vozilo pronaći mjesto i na uskim parkirnim mjestima jednostavnim pritiskom na gumb.

UVIJEK ONLINE I NA PUTU

Infotainment sistem nove generacije sa ugrađenom SIM karticom nudi praktične funkcije poput prometnih obavijesti ili Wi-Fi veze za mobilne uređaje putnika u vozilu.

 

Vaša Octavia Combi

Octavia Combi cjenovnik
pdf (1,9 MB)