Modeli

Škoda

Octavia

Dinamičnija, bolja, ljepša

Emocije u pokretu

Emocije u pokretu

Emocije u pokretu

Emocije u pokretu

Emocije u pokretu

Dinamičnije, bolje, ljepše

Dinamičnije, bolje, ljepše

Dinamičnije, bolje, ljepše

Dinamičnije, bolje, ljepše

Dinamičnije, bolje, ljepše

Jedinstven dizajn

Prostrana unutrašnjost i impresivna funkcionalnost stopile su se u bezvremenski elegantan dizajn i u modelu Octavia nove generacije. LED glavna svjetla i LED stražnja svjetla u svim će se vremenskim uslovima pobrinuti za najbolju vidljivost. A to je samo jedan od brojnih zaštitnih znakova kojima će vas ovo vozilo impresionirati.

Moderna unutrašnjost

Dobro došli u "cockpit" nove generacije koji postavlja nova mjerila u svojoj klasi. Head-up ekran, koji informacije projektuje na vjetrobransko staklo, nudi jedan potpuno novi pogled na svijet. Svi važni detalji mogu se pronaći na zaslonima veličine 10". Minimalističke linije i LED osvjetljenje unutrašnjeg prostora ovoj elegantnoj atmosferi u unutrašnjosti daju završnu notu.

Jedinstvena udobnost

Odmoran dolazak na odredište? Zahvaljujući funkciji masaže vozačevog sjedišta i drugim komfornim stavkama to će uvijek biti moguće u modelu Škoda Octavia. Komforna oprema seže od automatske regulacije razmaka sa prediktivnom regulacijom brzine pa sve do trozonskog klima-uređaja "Climatronic".

Dovoljno prostora za cijelu porodicu

Nova, još prostranija Octavia savršeno je prilagođen cijeloj vašoj porodici. Jednostavno spakujte sve što vam je potrebno u prtljažnik volumena 600 l - putnicima u prednjem i stražnjem dijelu vozila i dalje ostaje pregršt prostora na raspolaganju. 

Revolucionarna sigurnost

Bezbrižno na putu, neovisno o tome vodi li vas put kroz haotičan gradski promet ili po brzim, praznim cestama. Octavia raspolaže sa nekoliko novih sistema podrške za vozača. Oni zajedno sa devet zračnih jastuka podižu zaštitu putnika na sljedeću razinu.

Štedljiv rad

Nabavite sebi prostrani porodični automobil čiji su troškovi održavanja povoljni i koji je istovremeno ekološki prihvatljiv. Birajte iz bogate palete benzinskih i dizelskih motora.

NAJNAPREDNIJI SISTEMI PODRŠKE ZA VOZAČA

Sistem podrške za vozača «Traveller» djelimično preuzima upravljanje vozilom kako bi vam olakšao vožnju i pregled nad situacijom u prometu.
Paleta sigurnosnih asistenata upotpunjena je nekim novim, izrazito modernim sistemima podrške.
LED matrix glavna svjetla raspolažu matrix funkcijom dugih svjetala, što znači da duga svjetla mogu konstantno ostati uključena, a da pritom ne dolazi do zasljepljivanja drugih vozača.
Nemojte se više brinuti o parkiranju – vaše će vozilo pronaći mjesto i na uskim parkirnim mjestima jednostavnim pritiskom na gumb.

UVIJEK ONLINE NA PUTU

Infotainment sistem nove generacije sa ugrađenom SIM karticom nudi praktične funkcije poput prometnih obavijesti ili Wi-Fi veze za mobilne uređaje putnika u vozilu.

 

Vaša Octavia

Octavia Limo katalog (Služi kao vodič, preporučujemo da kontaktirate najbližeg ovlaštenog Škoda trgovca za najnovije i tržišno specifične informacije.)
pdf (12 MB)
Octavia Limo cjenovnik
pdf (971 KB)