Modeli
Path 2@2x

Filozofija marke Šta zastupamo - u šta vjerujemo.

k

Filozofija marke

ŠKODA je automobilska marka sa dinamičnim razvojem koja se na Bosanskohercegovačkom tržištu, ali i na europskom i svjetskom tržištu predstavlja sa svojim pouzdanim, sigurnim i udobnim automobilima sa najvećom kvalitetom i izvrsnim omjerom uloženog i dobijenog. Tako se automobili marke ŠKODA do sada izvoze u više od 100 zemalja, pri čemu se svake godine ukupno proizvede i kupcima isporuči više od 800 000 vozila.

S dolaskom Volkswagen koncerna 1991. godine došlo je do odgovarajućeg transfera know-how znanja zajedno s velikim investicijama. Na taj je način ŠKODA mogla ostvariti presudan tehnički napredak. Danas ŠKODA spaja tradicionalne vrijednosti i kreativnu funkcionalnost sa svježim, dinamičnim dizajnom. Pritom se međutim i dalje velika važnost pridaje samostalnosti marke.

Visoka tehnička kompetencija, razvojni rad usmjeren na tržište i proizvodnju te napredna tehnologija proizvodnje odražavaju se u izvrsnoj kvaliteti vozila marke ŠKODA. Bazirajući se na tome, ŠKODA pokušava ostati i dalje kreativna, bezvremenska i moderna marka te ispuniti sve želje kupaca - aktivno i orijentirano prema budućnosti. Pritom u središtu naših aktivnosti stoje otvorenost i iskrenost jednako kao i kontinuirano i potpuno zadovoljstvo kupaca koje dolazi do izražaja putem temeljne vrijednosti Human Touch.

Gdje počinje dizajn automobila?

Prije nego što razvijemo automobil, najprije razmišljamo o snovima naših kupaca. Što ljudi uistinu žele imati? Automobil po njihovoj mjeri. Mi iz marke ŠKODA smo uvijek u pokretu.

ŠKODA Simply Clever !