Pravne odredbe

Sve navedene cijene su neobvezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju nPDV od 17 %*. Za detaljan izračun cijena kontaktirajte svog ovlaštenog trgovca. Izričito zadržavamo pravo na izmjene varijanti modela, konstrukcije, opreme, tehničkih podataka, cijena i grešaka pri unosu. Prikazana vozila djeiomično su opremljena dodatnom opremom uz nadoplatu odnosno prikazane su slike dodatne opreme i detalja opreme koji su djelimično dostupni uz nadoplatu i nisu raspoloživi za sve varijante modela. Prije sklapanja kupoprodajnog ugovora informišite se o tačnom opsegu opreme odnosno opsegu serijske opreme te o cijeni vašeg vozila.

Podaci o potrošnji goriva utvrđeni su prema propisanim postupcima mjerenja (trenutačno važeća verzija Uredbe (EZ) 715/2007). Podaci se ne odnose na točno određeno vozilo i nisu sastavni dio ponude već služe isključivo za usporedbu različitih tipova vozila. Potrošnja goriva nekog vozila ne ovisi samo o efikasnom iskorištavanju goriva već i o stilu vožnje te drugim netehničkim faktorima. Zbog dodatne opreme i pribora (npr. šire gume, klima-uređaj, krovni nosač prtljage itd.) moguća su odstupanja u vrijednostima potrošnje i emisijama CO2.

Na temelju ograničenja specifičnih za pojedinu opremu ili motor kod odabranog modela vozila eventualno nije moguća montaža željenih proizvoda iz dodatne opreme. O raspoloživosti dodatne opreme za odabrani model vozila i roku isporuke informisati će vas vaša Škoda partner.

Sve slike su simbolične. Imajte na umu da se zbog različitih monitora ne može garantovati autentičnost boje. Na slikama dodatne opreme može biti prikazana i druga, eventualno potrebna dodatna oprema ili dekorativni materijali korišteni samo u svrhu fotografisanja.

*Cijene dodatne opreme su neobvezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju PDV od 17 %.