Modeli

Pravne odredbe

Sve navedene cijene su neobvezuju─çe preporu─Źene cijene koje nisu monopolne i uklju─Źuju nPDV od 17 %*. Za detaljan izra─Źun cijena kontaktirajte svog ovla┼ítenog trgovca. Izri─Źito zadr┼żavamo pravo na izmjene varijanti modela, konstrukcije, opreme, tehni─Źkih podataka, cijena i gre┼íaka pri unosu. Prikazana vozila djeiomi─Źno su opremljena dodatnom opremom uz nadoplatu odnosno prikazane su slike dodatne opreme i detalja opreme koji su djelimi─Źno dostupni uz nadoplatu i nisu raspolo┼żivi za sve varijante modela. Prije sklapanja kupoprodajnog ugovora informi┼íite se o ta─Źnom opsegu opreme odnosno opsegu serijske opreme te o cijeni va┼íeg vozila.

Podaci o potro┼ínji goriva utvr─Ĺeni su prema propisanim postupcima mjerenja (trenuta─Źno va┼że─ça verzija Uredbe (EZ) 715/2007). Podaci se ne odnose na to─Źno odre─Ĺeno vozilo i nisu sastavni dio ponude ve─ç slu┼że isklju─Źivo za usporedbu razli─Źitih tipova vozila. Potro┼ínja goriva nekog vozila ne ovisi samo o efikasnom iskori┼ítavanju goriva ve─ç i o stilu vo┼żnje te drugim netehni─Źkim faktorima. Zbog dodatne opreme i pribora (npr. ┼íire gume, klima-ure─Ĺaj, krovni nosa─Ź prtljage itd.) mogu─ça su odstupanja u vrijednostima potro┼ínje i emisijama CO2.

Na temelju ograni─Źenja specifi─Źnih za pojedinu opremu ili motor kod odabranog modela vozila eventualno nije mogu─ça monta┼ża ┼żeljenih proizvoda iz dodatne opreme. O raspolo┼żivosti dodatne opreme za odabrani model vozila i roku isporuke informisati ─çe vas va┼ía ┼ákoda partner.

Sve slike su simboli─Źne. Imajte na umu da se zbog razli─Źitih monitora ne mo┼że garantovati autenti─Źnost boje. Na slikama dodatne opreme mo┼że biti prikazana i druga, eventualno potrebna dodatna oprema ili dekorativni materijali kori┼íteni samo u svrhu fotografisanja.

*Cijene dodatne opreme su neobvezuju─çe preporu─Źene cijene koje nisu monopolne i uklju─Źuju PDV od 17 %.