Vaše pravo na informacije. Iskoristite naše usluge!

Kao čovjek otvoren prema svijetu željni ste informacija. Njih Vam stavljamo temeljem naših pravila korištenja na raspolaganje. U daljnjem tekstu naći ćete detalje na temu pravila upotrebe i impresum Porsche BH d.o.o. (u daljnjem tekstu: Porsche BH)

 

Pravila uporabe

Svaka upotreba www.skoda.ba stranice podložna je dole navedenim uvjetima.

 

1. Usluge i odgovornost za informativne usluge

Informacije koje možete naći na ovim WEB stranicama kompanija Porsche BH je pažljivo odabrala za Vas.

Informacije su neobvezujuće. Za rezultate koji mogu proizaći korištenjem podataka u smislu tačnosti, aktuelnosti i potpunosti i za to da li kvalitet navedenih informacija odgovara Vašim željama i zahtjevima, Porsche BH ne preuzima nikakvu odgovornost. Svi korisnici koji pristupaju www.skoda.ba stranici njezin sadržaj koriste na vlastitu odgovornost. Kompanija Porsche BH nije odgovorna ni za kakve neposredne niti posredne štete, koji bi mogle nastati iz pristupa, upotrebe ili nemogućnosti upotrebe www. skoda.ba stranice ili zbog bilo kakve pogreške, odnosno nepotpunosti u njezinom sadržaju.

Ova web-stranica sadržava podatke i obavijesti trećih osoba, kao i veze do drugih Internet-stranica na koje Porsche BH nema nikakav uticaj. Kompanija Porsche BH nije odgovorna niti za tačnost niti za bilo koje drugo svojstvo takvih podataka i obavijesti, te ne preuzima nikakvu odgovornost niti za posljedice takvih podataka i obavijesti.

Informacije koje ćete naći o vozilima marke ŠKODA treba uzeti kao okvirne. Pridržavamo pravo na izmjene, a posebice u konstrukciji, isporuci, promjene uslova prodaje novih vozila, te promjene neobvezujućih preporuka cijena. Izjave o opremi i neobvezujućim preporukama cijena odnose se na bosanskohercegovačko tržište. Prikazane slike vozila sadržavaju djelimično originalnu i dodatnu opremu koja nije sadržana u serijskoj verziji modela.

Molimo provjerite podatke, prije upotrebe u bilo koje svrhe. Tačan podatak se može dobiti jedino na konkretan upit.

2. Slanje poruka kompaniji Porsche BH:

Ukoliko nam želite poslati mail s Vašeg privatnog e-mail "Accounta" obzirom na tehnička svojstva interneta morate sami donijeti odluku o povjerljivosti poslanih podataka i informacija. Možemo Vas uputiti na softver za kodiranje dostupan na tržištu.

Ukoliko šaljete informacije iz kontaktnog područja naših stranica, morate voditi računa o tome da se informacije šalju nekodirane i time nismo u mogućnosti preuzeti odgovornost za povjerljivost i integritet e-mail sadržaja.

3. Prava korištenja navedenih slika i podataka.

Nositelji autorskih prava na slikama i tekstovima objavljenim na www. skoda.ba stranici su ŠKODA AUTO a.s. i/ili Porsche BH, te je svako korištenje bez dopuštenja, osim u privatne svrhe zabranjeno. Ova stranica niti njezin sadržaj ne smiju dalje kopirati odnosno umnožavati, reproducirati ili na bilo koji način distribuirati bez izričitog pristanka ŠKODA AUTO a.s. ili/i Porsche BH.

 4. Pridržaj prava na izmjene stranice 

Kompanija Porsche BH zadrržava pravo svakodnevne izmjene sadržaja ove stranice, bez prethodne najave u bilo kojem dijelu.