Modeli

Autorska prava

Operativni kompanija / odgovoran za sadr┼żaj

Porsche BH d.o.o.
Uvoznik marke Škoda za Bosnu i Hercegovinu
Bulevar Meše Sleimovića 16
71 000 Sarajevo

skoda(kwfat)porschebh(kwfdot)ba
https://www.porschebh.ba/

Sve slike, tekstovi, cijene i ostali prikazi u ovom proizvodu odgovaraju bosanskom ┼ákoda programu prodaje u trenutku izrade i predstavljaju neobavezuju─çu informaciju. Zadr┼żavamo pravo na naknadne izmjene. Porsche BH d.o.o. ne preuzima odgovornost za gre┼íke. Zadr┼żavamo pravo na izmjene konstrukcije, opreme i opsega isporuke te odstupanja u boji. Sve navedene cijene su su preporu─Źene cijene koje nisu monopolne i uklju─Źuju namete (PDV i/ili carinu).

Program i svi njegovi dijelovi kao ┼íto su podaci i slike za┼íti─çeni su autorskim pravom. Svako kori┼ítenje izvan strogih granica Zakona o autorskom pravu bez prethodne saglasnosti neprihvatljivo je i ka┼żnjivo. To se posebno odnosi na umno┼żavanja, prijevode, mikrofilmiranja i obradu u elektroni─Źkim sistemima.

Upotreba slika dopuštena je samo u privatne svrhe. Kompanija Škoda AUTO a.s. vlasnica je velikog broja registrovanih marki (zaštitni znakovi). Posebno su zaštićeni znakovi Škoda, Citigo, Fabia, Rapid, Octavia, Yeti, Kodiaq, Superb, Roomster, Karoq itd.

─îinjenica da neki znak nije sadr┼żan u ovom popisu i / ili nije ozna─Źen kao marka (za┼ítitni znak) u nekom tekstu ne mo┼że se interpretirati na na─Źin da doti─Źni znak ne predstavlja registrovanu marku (za┼ítitni znak) i/ili da bi se taj znak mogao koristiti bez prethodnog pismenog odobrenja kompanije ┼ákoda AUTO a.s. odnosno Porsche BH d.o.o..

Website produced by

Internet-Agentur Salzburg Logo
Vivid Planet Software GmbH
Internet-Agentur Salzburg
Hopfgartenstra├če 10
A-5302 Henndorf a. Wallersee

http://www.vivid-planet.com