Modeli

Autorska prava

Operativni kompanija / odgovoran za sadržaj

Porsche BH d.o.o.
Uvoznik marke Škoda za Bosnu i Hercegovinu
Bulevar Meše Sleimovića 16
71 000 Sarajevo

skoda(kwfat)porschebh(kwfdot)ba
https://www.porschebh.ba/

Sve slike, tekstovi, cijene i ostali prikazi u ovom proizvodu odgovaraju bosanskom Škoda programu prodaje u trenutku izrade i predstavljaju neobavezujuću informaciju. Zadržavamo pravo na naknadne izmjene. Porsche BH d.o.o. ne preuzima odgovornost za greške. Zadržavamo pravo na izmjene konstrukcije, opreme i opsega isporuke te odstupanja u boji. Sve navedene cijene su su preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju namete (PDV i/ili carinu).

Program i svi njegovi dijelovi kao što su podaci i slike zaštićeni su autorskim pravom. Svako korištenje izvan strogih granica Zakona o autorskom pravu bez prethodne saglasnosti neprihvatljivo je i kažnjivo. To se posebno odnosi na umnožavanja, prijevode, mikrofilmiranja i obradu u elektroničkim sistemima.

Upotreba slika dopuštena je samo u privatne svrhe. Kompanija Škoda AUTO a.s. vlasnica je velikog broja registrovanih marki (zaštitni znakovi). Posebno su zaštićeni znakovi Škoda, Citigo, Fabia, Rapid, Octavia, Yeti, Kodiaq, Superb, Roomster, Karoq itd.

Činjenica da neki znak nije sadržan u ovom popisu i / ili nije označen kao marka (zaštitni znak) u nekom tekstu ne može se interpretirati na način da dotični znak ne predstavlja registrovanu marku (zaštitni znak) i/ili da bi se taj znak mogao koristiti bez prethodnog pismenog odobrenja kompanije Škoda AUTO a.s. odnosno Porsche BH d.o.o..

Website produced by

Internet-Agentur Salzburg Logo
Vivid Planet Software GmbH
Internet-Agentur Salzburg
Hopfgartenstraße 10
A-5302 Henndorf a. Wallersee

http://www.vivid-planet.com