Modeli

Inspekcijski servisi

o

Inspekcijski servis

Za brigu o vašoj ŠKODI u Bosni i Hercegovini na raspolaganju Vam stoji razgranata servisna mreža poslovnica koja obuhvata 15 Škoda poslovnica.

Škoda poslovnice opremljene su najmodernijim, posebno razvijenim alatima i uređajima.

One nude stručno školovano osoblje i opsežan asortiman Škoda originalnih dijelova i Škoda originalne dodatne opreme.

Sve Škoda poslovnice rade u skladu sa najnovijim smjernicama i uputama, čime je osigurano da se sve servisne usluge i usluge popravka provode na vrijeme i u izvrsnoj kvaliteti.

Pridržavanje smjernica i uputa u interesu je sigurnosti u prometu i dobrog tehničkog stanja vozila.

Sve Škoda poslovnice provode samodijagnozu svih sistema vozila, na temelju koje dobivaju uvid u obim potrebnih radova, prateće troškove i rok završetka popravka.

Škoda poslovnice spremne su za brigu o vašem vozilu i izvršenje kvalitetnih radova.

Servis

Kako biste sve inspekcijske servise proveli na vrijeme i kako nijedan ne biste propustili, na njih će vas podsjetiti pokazivač servisnih intervala u kombiniranom instrumentu ili naljepnica na strani instrumentne ploče na strani vozača.

Škoda poslovnica dodatno u Planu održavanja bilježi termin sljedećeg inspekcijskog servisa.

Preduvjet za obradu eventualnih zahtjeva na ostvarivanje garancije predstavljaju potvrde o provedenim servisnim intervalima koje je izdala Škoda poslovnica.

Navedeni servisni intervali prilagođeni su normalnim uvjetima korištenja. U otežanim uvjetima neke servisne radove treba provesti i prije termina sljedećeg inspekcijskog servisa odnosno između pojedinih inspekcijskih servisa.

Otežanim uvjetima smatra se sljedeće:

  1. Upotreba goriva s većim udjelom sumpora
  2. Često prometovanje na kratkim dionicama
  3. Česti rad motora u praznom hodu (npr. taksi vozila)
  4. Rad vozila na područjima s većom koncentracijom prašine
  5. Česte vožnje s prikolicom
  6. Većinom vožnje s čestim zaustavljanjima, npr. gradske vožnje
  7. Korištenje vozila tijekom dužeg razdoblja na područjima sa zimskim temperaturama

Vaša Škoda poslovnica može vas informirati o tome jesu li u uvjetima korištenja vašeg vozila potrebni radovi između normalnih inspekcijskih servisa.

Detaljnije informacije o aktualnom obimu radova inspekcijskog servisa i troškovima potražite u vašoj Škoda poslovnici.

Savjeti za servisiranje klima-uređaja

Utjecaji okoliša uveliko se mogu odraziti na funkcionalnost klima-uređaja. Posljedica može biti neugodan miris. Dodatno je moguća visoka koncentracija prašine i peludi. Naše ponude osiguravaju svjež zrak u vašoj ŠKODI.

Sredstvo za čišćenje isparivača u klima-uređaju neutralizira onečišćenja uzrokovana mikrobima, gljivicama i bakterijama te jednako toliko neugodne mirise. Na taj se način smanjuju alergijske reakcije.

Koristan savjet:
Svoj klima-uređaj uključite i zimi. Time ćete spriječiti taloženje na isparivaču i neugodne mirise. U unutrašnjost će dospijevati manje vlage i na taj ćete način smanjiti stvaranje rose na staklima.

KORISTAN SAVJET

Ostanite uvijek mobilni sa Škoda Garancijom Mobilnosti.  Kako je to moguće? Potpuno jednostavno. Škoda Garanciju Mobilnosti dobijate automatski i besplatno sa svakim novim vozilom, a produžuje se automatski pri svakom inspekcijskom servisu u Škoda poslovnici, bez ikakvih dodatnih troškova.