Modeli

Atraktivna ponuda 4x4 modela Škoda 4x4 modeli

o

Octavia Combi 4x4

Najnovija generacija modela Octavia očarava optimalnim voznim svojstvima. To omogućuje najmodernija tehnologija na temelju elektronsko regulirane lamelne spojke najnovije generacije u kombinaciji sa snažnim motorima i inovativnom tehnikom voznog postroja.

Pogon na sve točkove kod modela Octavia Combi 4x4 u svakom trenutku jamči sigurnu vožnju - i kada su vremenski uvjeti loši ili uvjeti na cesti nepovoljni.

Pored 4x4 pogona Octavia nudi pregršt prostora, brojna "Simply Clever" rješenja i visoku funkcionalnost.

Kodiaq 4x4

Strme planine, duboke doline, šljunak, blato ili rupe na cestama? Kodiaqu sa 4x4 pogonom nijedan izazov nije prevelik. Stručnjak za offroad oduševiti će vas tokom svake vožnje svojim iznimnim potencijalom i prvorazrednim upravljanjem: savršen pratilac na putu do avanture.

Pogon na sve točkove osigurava elektro regulisama lamelna spojka. Raspodjela snage na spojku stražnje osovine odvija se automatski tako da se u normalnim uvjetima na cesti iskorištavaju sve prednosti prednjeg pogona, dok se na zahtjevnom terenu koristi pogon na sve točkove.

Sigurno putovanje uz Superb 4x4

Škoda Superb 4x4 omogućit će vam da osjetite dodatnu sigurnost - neovisno o tome je li riječ o sportskoj vožnji zavojima ili zimskim uvjetima na cesti. Postoje motori koji su dostupni sa najmodernijom tehnologijom pogona na sve točkove. Prijenos okretnog momenta na sva četiri kotača odvija se automatski ovisno o uvjetima u vožnji.

Škoda Superb i Škoda Superb Combi istovremeno potvrđuju dobre vrijednosti marke Škoda: mnoštvo prostora, izvrsnu funkcionalnost, visoku razinu udobnosti, vrhunsku sigurnost, najbolji omjer uloženog i dobijenog i suverenu eleganciju. Škoda Superb ,uz sve navedeno, nudi udobnost koja nadilazi okvire ponude srednje klase vozila.