Modeli

Enyaq Coupé iV: Fleksibilni prtljažnik

Varijabilna podnica prtljažnika

Praktična varijabilna podnica prtljažnika s prostorom za odlaganje ispod podnice pomoći će vam održati urednost prtljažnika. Imate li u vozilu dodatke koje želite ponijeti sa sobom gdje god da putujete, ali ih rijetko upotrebljavate? Prostor za odlaganje ispod podnice idealno je rješenje za te predmete.

Enyaq Coupé iV: Fleksibilni prtljažnik

Torba za odlaganje kabla

Torba za odlaganje kabla idealna je za nošenje i rukovanje kablom za punjenje. torba savršeno pristaje u udubljenje na bočnoj strani prtljažnika, tako da je kabal uvijek pri ruci bez zauzimanja prostora u glavnom dijelu prtljažnika.

Enyaq Coupé iV: Fleksibilni prtljažnik

Cargo elementi

Tipično za modele marke Škoda: prtljažnik modela Škoda Enyaq Coupé iV također uključuje izrazito praktične elemente. Predmete možete osigurati u prtljažniku korištenjem elemenata za pričvršćivanje prtljage. Umetnite kutije ili vrećice za kupovinu, na primjer, između elemenata za pričvršćivanje i više se neće pomicati. Elemente za pričvršćivanje možete sklopiti i pohraniti na bočnoj strani prtljažnika ili ispod varijabilne podnice prtljažnika. 

Enyaq Coupé iV: Fleksibilni prtljažnik

Kuke u prtljažniku

Čvrste kuke na bočnim stranama prtljažnika također omogućuju veliku varijabilnost i različito korištenje prtljažnika modela Enyaq Coupé iV. Namijenjene su kačenju predmeta ili prtljage koja bi u protivnom bila nestabilna ili ne bi stala na podnicu prtljažnika.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Nazad na početnu stranicu