Modeli

Kamiq

Savršeno odgovara!

Stigao je Škoda Kamiq.

Stigao je Škoda Kamiq

Stigao je Škoda Kamiq

Stigao je Škoda Kamiq

Stigao je Škoda Kamiq

Stigao je Škoda Kamiq

Stigao je Škoda Kamiq

Stigao je Škoda Kamiq

Stigao je Škoda Kamiq

Stigao je Škoda Kamiq

SUV kako ga vi vidite.

Potpuno novi gradski SUV - Škoda Kamiq

 

Šta kažete na prednosti SUV-vozila, kao što su:

  •   veći razmak od tla,
  •   povišen položaj sjedenja i
  •   robustan izgled,
  •   a sve to zapakovano u agilno kompaktno gradsko vozilo?

Je li to SUV kako ga vi vidite?
Stigao nam je upravo takav.

Sada ga možete pogledati iznutra i izvana, možete naše prodajne savjetnike pitati baš sve što vas zanima o ovom dugo iščekivanom automobilu, kao i o mogućnostima plaćanja… a možete ga i isprobati! Predlažemo odmah u uslovima gradske džungle za kakve je stvoren.

Škoda Kamiq, naš prvi crossover, gradsku će vožnju učiniti i ugodnom i zabavnom. Čak i onaj svakom manje zabavan dio - parkiranje. Bez problema će se zavući bilo gdje. Ali moramo vas upozoriti - zavući će vam se pod kožu i prije nego što biste mogli zamisliti. ;-)

 

Savršeno odgovara

U njegov izgled sigurno ste se već zaljubili.

Ako slučajno još niste, to je vjerojatno zato što ga niste vidjeli iz njegove najbolje perspektive. 

Savršeno odgovara

Široka prednja rešetka hladnjaka i podijeljena glavna svjetla u prednjem dijelu vozila daju odmah prepoznatljiv, jedinstveni izgled, dok dodatak na prednjem braniku platinasto-sive ili crne boje naglašava njegov crossover karakter.

Savršeno odgovara

Dinamične linije na bočnim stranama vozila karakteristične su za jezik dizajna marke Škoda, a zatamnjeni prozori SunSet dodatno naglašavaju atraktivnost eksterijera.

Savršeno odgovara

Novim natpisom Škoda na stražnjem dijelu vozila ponosno pokazuje elegantni karakter novog crossover-a. Dodatak na stražnjem braniku sa integrisanim difuzorom platinasto-sive ili crne boje daje stražnjem dijelu vozila iznimno robustan izgled.

Savršeno odgovara

Kad smo rekli da je njegova najbolja perspektiva svaka perspektiva, mislili smo bukvalno tako. A kako biste svakodnevnu vožnju začinili dodatnom dozom individualnosti, Kamiq je moguće opremiti sa crnim panorama krovom.

 

Savršeno odgovara

Kad sjednete u Škoda Kamiq, prvo ćete otkriti izuzetnu prostranost, udobnost te kvalitetne materijale vrhunske izrade. Svidjet će vam se i višestruke kombinacije atraktivnih presvlaka i dekora uz koje ćete svoje vozilo učiniti originalnim i jedinstvenim.

Vrhunska digitalna tehnologija i povezanost, koju nudi Škoda CONNECT sistem, potvrdit će vam da je ovo automobil koji zaista razumije vaše želje i potrebe.

NOVI POGLED NA CESTU

Kamiq se može pohvaliti jednim od najvećih razmaka vozila od tla u segmentu. A vjerujemo da smo se već složili oko toga da je jedna od posebno privlačnih prednosti ovog vozila povišen položaj sjedenja, koji vam uz izdašne prostorne uvjete pruža visoku ergonomiju, iznimnu preglednost, ali i osjećaj veće sigurnosti.

Ali sigurnost nikako nije samo osjećaj. Na temelju MQB-A0 platforme Volkswagen koncerna Kamiq nudi najviši nivo aktivne i pasivne sigurnosti. Ovaj model također nudi obilje tehnologija koje nisu uobičajene za kompaktni gradski crossover. Opremljen je najnaprednijim sistemima potpore, kao što su side assist, rear traffic alert, front assist, adaptive cruise control i mnogi drugi. Kilometri ispred vas će biti bezbrižni i sigurni.

Uzmite stvari u svoje ruke!

Kamiq je urbani gradski SUV, uz kojeg idu sve prednosti jednog SUV modela u kombinaciji nezamjenjivog Škoda dizajnerskog izričaja, prepunog jasnih linija i dinamičnih oblika. Savršen za sve, koji žele postavljati vlastite trendove!

Samouvjereni dizajn unutrašnjosti

Snaga i hrabrost uvijek dolaze iznutra. Također u Kamiq-u, gdje se emocionalni dizajn interijera i upečatljiv dizajn eksterijera skladno spajaju. Ergonomija atraktivnog interijera ostaje besprijekorna, a putnici okruženi najboljim materijalima.

Urbani paket preživljavanja

Svakodnevno preživljavanje u urbanoj džungli može biti prilično izazovno. Za bolji pogled na grad, Kamiq je opremljen našom najboljom opremom. Pomoću njega bez ikakvog napora ovladavate čak i najosetljivijim situacijama.

"Sigurna luka"

Kao i kod svakog našeg modela, sigurnost je na prvom mjestu i kod modela Kamiq. Sadrži do devet zračnih jastuka, uključujući zračni jastuk za koljena i niz naprednih sustava pomoći vozaču, kao što su pomoć pri promjeni trake, s bočnom asistencijom i proaktivnom zaštitom putnika.

Rješenja uvijek pri ruci

Jedinstvena "Simply Clever" rješenja, zaštitini su znak marke Škoda. Novi model Kamiq prepun je raznolikih rješenja koja će vam olakšati svakodnevnicu.

Sportsko iskustvo vožnje na dodir gumba

Škoda Kamiq temelji se na najnovijoj modularnoj platformi (MQB) i stoga se može opremiti naprednim tehnologijama. Ako vam se volite dinamične vožnje, znat će cijeniti sportsku kontrolu ovjesa i sustav podesivih amortizera.

Kombinacija inovacije i stila

Široka plaleta lakometalnih naplataka od 16" do 18" cola proširuje se inovativnim AERO dizajnom, optimizirana na najmanji otpor zraka. 

Najnovije tehnologije

Inovativni asistenti za sigurnost na svakom putovanju.
Za ugodnu vožnju, u skladu s prometom.
Parkiranje nikad nije bilo jednostavnije.
Škoda Kamiq može biti opremljena s i do 9 zračnih jastuka.

Nove mogućnosti povezanosti

Uživajte u povezanosti nove generacije, koja nudi funkcije poput integrisane SIM kartice i bežičnog povezivanja pametnog telefona putem SmartLinka.

Performanse dostojne prvaka

Ništa manje važne nisu ni vozne performanse. Motori nude izvanredan komfor tokom vožnje u gradu ili izvan njega. Tri TSI benzinska motora sa volumenom od 1,0 ili 1,5 litara i jedan 1,6-litarski TDI motor pružaju snagu od 70 do 110 kW (95 do 150 KS). Bez obzira na to odlučite li se za benzinski ili dizelski motor, Kamiq će raditi tiho, fleksibilno, pouzdano i ekonomično.

Prtljažnik koji trpi vašu kreativnost

Čak je i dizajn prtljažnika modela Kamiq kreativan. Opremljen je karakteristikama koje osiguravaju da vaše stvari ostanu na svom mjestu, a vozilo ostane čisto. Uz to: veliki kapacitet od 400 litara, odnosno 1395 litara nakon preklapanja stražnjih sjedišta, vozilo svrstava u sam vrh klase.

Nije Škoda ako nije SIMPLY CLEVER

Škoda Kamiq prepun je praktičnih i kreativnih rješenja. Pregršt pametnih stavki koje naše automobile čine prepoznatljivima vašu će svakodnevicu učiniti jednostavnijom i zabavnijom.

Dimenzije

Opustite se. Kamiq prolazi kroz uske prolaze a pritom ne žrtvuje prostor za ugodnu vožnju svih suputnika!

Na tehničke detalje

 

Vaš novi Kamiq

Kamiq katalog
pdf (11 MB)