Modeli

Škoda Enyaq Coupé iV: Dizajn

Stilski učinkovit

Model Enyaq Coupé iV oblikovan je kako bi postigao vrhunsku aerodinamičku učinkovitost. Bonus ovog pristupa dizajnu dodatak je cjelokupnoj privlačnosti vozila. Potpuno novi model Enyaq Coupé iV razlikuje se od modela Enyaq iV ne samo svojom siluetom, nego i pragovima vozila u boji karoserije te izražajnim branicima.

Škoda Enyaq Coupé iV: Dizajn

Očaravajući za gledanje

Jednako impresivna i učinkovita jesu i opcijska matrix LED glavna svjetla te elementi Crystal Face sa srebrnim okvirom, koji su smješteni između njih.

Škoda Enyaq Coupé iV: Dizajn

Nebo je vaša granica

Panoramski stakleni krov serijska je oprema za Enyaq Coupé iV. Prednji i stražnji vjetrobran čine jedinstvenu dizajnersku jedinicu, koja doprinosi privlačnosti vozila. Panoramski krov je fiksan, a prednji i stražnji vjetrobran  zasebni su dijelovi. U unutrašnjosti je panoramski krov odvojen od vjetrobranskog stakla podstavljenim poprečnim šipkama. One sprijeda nose zaštitu od sunca, a straga ima izbočinu za smještaj "peraje" s antenom. S unutrašnje strane, panoramski krovni blok zauzima većinu površine stropa. Krov je izrađen od laminiranog stakla s propusnošću svjetlosti od samo 5,7 % i 0 % propusnosti UV zraka.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Nazad na početnu stranicu