Modeli

Škoda Enyaq Coupé iV: Easy parking

Inteligentna podrška pri parkiranju s uvježbanim parkiranjem

Nova komponenta inteligentnog asistenta pri parkiranju je uvježbano pakiranje koje se upotrebljava za automatsko dovršavanje manevra parkiranja na parking mjestu koje se nalazi u poznatom okruženju, npr. kod kuće. Vozilo automatski upravlja vožnjom, kočenjem i usmjeravanjem (unaprijed i unatrag, dok kontinuirano prati okolni prostor, otkriva objekte i pješake , te sprječava sudare s njima. Uvježbano parkiranje može parkirati vozilo na parking mjesto u poznatom okruženju s veće udaljenosti (do 50 m).

Škoda Enyaq Coupé iV: Easy parking

Asistent za manevriranje (Manoeuvre Assist)

Radi izbjegavanja situacija parkiranja u kojima ne zakočite na vrijeme kao odgovor na upozorenja o udaljenosti sprijeda ili straga, Enyaq Coupé iV uključuje asistent za manevrisanje Manoeuvre Assist, karakteristiku koja zaustavlja vozilo radi izbjegavanja sudara.

Škoda Enyaq Coupé iV: Easy parking

Kamera za vožnju unatrag

Pružajući vam komfor i orijentaciju pri parkiranju, kamera za vožnju unatrag koristi se kamerom smještenom na ručki poklopca prtljažnika. U kombinaciji sa zaslonom infotainment sistema prikazuje prostor iza vozila i dinamične linije putanje na temelju širine vozila.

Škoda Enyaq Coupé iV: Easy parking

Area View

Pružajući vam komfor i orijentaciju pri parkiranju, kamera za vožnju unatrag koristi se kamerom smještenom na ručki poklopca prtljažnika. U kombinaciji sa zaslonom infotainment sistema prikazuje prostor iza vozila i dinamične linije putanje na temelju širine vozila.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Nazad na početnu stranicu