Modeli

Enyaq Coupé iV: Pametna tehnologija

Virtualni Cockpit

U modelu Škoda Enyaq Coupé iV kombi instrument dostupan je isključivo kao Virtualni Cockpit. Ovaj 5,3" digitalni zaslon u boji nudi sljedeće verzije prikaza: Basic, Navigation, Assist Systems, i Goodbye View (završna statistika). Možete se prebacivati između pojedinačnih verzija prikaza pomoću dugmeta na kolu volana.

Enyaq Coupé iV: Pametna tehnologija

Canton Sound sistem

Vozilo Škoda Enyaq Coupé iV moguće je nadograditi audio sistemom s 12 zvučnika i digitalnim equaliserom. Cjelokupni je zvučni sistem u saradnji s njemačkom tvrtkom Canton ugođen kako bi odgovarao interijeru modela Enyaq Coupé iV. Ta je kompanija specijalizirana za razvoj i proizvodnju zvučnika i audiosistema. Možete odabrati jedan od nekoliko zadanih audio profila (Canton, Speech, Rock i Philharmonic). Zvuk se može prilagoditi putnicima u vozilu (načini rada Svi, Sprijeda i Vozač). Sistem nudi savršeno iskustvo uz vašu omiljenu muziku.

Enyaq Coupé iV: Pametna tehnologija

Phone Box s bežičnim punjenjem

Phone Box je pretinac za odlaganje mobilnog telefona u središnjoj konzoli. Phone Box sada također može puniti smartphone pomoću standarda Qi za bežično punjenje.

Enyaq Coupé iV: Pametna tehnologija

2 USB-C priključka i 230 V utičnica straga

Potpuno novi Enyaq Coupé iV serijski je opremljen s 2 moderna USB-C priključka s pozadinskim osvjetljenjem za prenos podataka i punjenje. Dva dodatna USB-C priključka, zajedno s utičnicom od 230 V, po želji se mogu dodati stražnjim putnicima za punjenje njihovih uređaja.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Nazad na početnu stranicu