Modeli

Fleksibilni prtljažnik modela Škoda Enyaq iV

ELEKTRIČNI POKLOPAC PRTLJAŽNIKA S VIRTUALNOM PAPUČICOM

Uz opcijski dostupan električni poklopac prtljažnik možete otvarati i zatvarati pritiskom na dugme ili upotrebom dugmeta na ključu. Također se može opremiti virtualnom papučicom: poklopac automatski otvarate pokretom noge u blizini senzora stražnjeg branika.

Fleksibilni prtljažnik modela Škoda Enyaq iV

POKRIVKA S AUTOMATSKIM UVLAČENJEM

Pokrivka s automatskim uvlačenjem savršeno prekriva sve što vozite u prtljažniku. Njezina glavna prednost dolazi do izražaja kada nešto pokušate staviti u prtljažnik ili izvaditi iz njega. Nakon otvaranja poklopca prtljažnika pokrivka se automatski uvlači jedan položaj unatrag.

Fleksibilni prtljažnik modela Škoda Enyaq iV

ELEMENTI ZA PRTLJAGU

Tipično za modele marke Škoda: prtljažnik modela Škoda Enyaq iV također uključuje izrazito praktične elemente. Predmete možete osigurati u prtljažniku korištenjem elemenata za pričvršćivanje prtljage. Na primjer, umetnite kutije ili vrećice za kupovinu između elemenata za pričvršćivanje i više se neće pomicati. Elemente za pričvršćivanje možete sklopiti i pohraniti na bočnoj strani prtljažnika.

Fleksibilni prtljažnik modela Škoda Enyaq iV

KUKE U PRTLJAŽNIKU

Čvrste kuke na bočnim stranama prtljažnika također omogućuju veliku varijabilnost i različito korištenje prtljažnika modela Enyaq iV. Namijenjene su vješanju predmeta ili prtljage koja bi u protivnom bila nestabilna ili ne bi stala na podnicu prtljažnika.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Nazad na početnu stranicu