Modeli

Škoda Enyaq iV – iznimno prostran i vrhunske kvalitete

NOVI KONCEPT, ISTA KVALITETA

Novi dizajn interijera oslanja se na kvalitete na koje ste navikli. Povrh toga nudi još više prostora i pametnih rješenja. Na primjer, instrument ploča oblikovana je tako da oponaša poklopac motora svojim izbočenjem za logotip Škoda. Uključuje sličan reljefni dio koji podupire vašu ruku kada upravljate zaslonom infotainment sistema. Podrazumijeva se da, kao i obično, postoji jako puno pretinaca za odlaganje za sve putnike.

Škoda Enyaq iV – iznimno prostran i vrhunske kvalitete

NIJE SAMO VOŽNJA EKOLOŠKI PRIHVATLJiVA

Potpuno novi Enyaq iV pazi na prirodu ne samo svojom vožnjom bez emisija, već i ekološki prihvatljivim materijalima u interijeru. Na primjer, Cognac sjedišta koriste se kožom obojenom lišćem masline koje je inače vrsta otpada koji se ne može ponovno upotrijebiti. Interijer Lodge opremljen je sjedištima čiji sastav uključuje 40 % certificirane prirodne vune, a ostalih 60 % čini poliester iz recikliranih plastičnih boca.

Škoda Enyaq iV – iznimno prostran i vrhunske kvalitete

TRADICIONALNO DOBRO OSMIŠLJEN PRTLJAŽNIK

Obilježje vozila marke Škoda su njihovi natprosječni prtljažnici u pogledu veličine, izrade i pametnih rješenja. Enyaq iV ostaje vjeran toj tradiciji te se stoga možete radovati nizu karakteristika koje će vam olakšati život.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Nazad na početnu stranicu