Modeli

Škoda Enyaq iV – inteligentan, inovativan, intuitivan

VIRTUALNI COCKPIT

Jedan od proizvoda novoosmišljenog interijera je novi virtualni cockpit koji je kompaktan i prikazuje samo najvažnije informacije. Nalazi se u serijskoj opremi modela Enyaq iV. Uz to je moguće odabrati head-up zaslon koji se također prvi put javlja s proširenom stvarnošću u vozilu marke Škoda. Dio iznad podataka koje projecira head-up zaslon rezervisan je za tu proširenu stvarnost.

Škoda Enyaq iV – inteligentan, inovativan, intuitivan

PREUZMITE KONTROLU, OSTANITE U KONTAKTU

10" ili do 13" zaslon infotainment sistema samo je početak. Pomoću njega možete postaviti sve osnovne funkcije vozila kao što su ventilacija i sigurnosni sistemi potpore. Enyaq iV također nudi širok raspon mogućnosti povezivanja, uključujući USB-C priključke, bežično uparivanje s vašim smartphoneom i daljinsko upravljanje putem usluge Škoda Connect.

Škoda Enyaq iV – inteligentan, inovativan, intuitivan

NEKA SVAKA VOŽNJA BUDE DOŽiVLJAJ

Dvozonski ili trozonski klima-uređaj, možda i s toplinskom pumpom. Sofisticirano ambijentalno osvjetljenje s opcijom namještanja različitih boja i intenziteta za različite dijelove interijera. Odabir profila vožnje. Tipka za potporu pri parkiranju. I još puno više. Enyaq iV prepun je karakteristika koje će vašu svakodnevnu vožnju učiniti izuzetno ugodnim iskustvom.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Nazad na početnu stranicu