Modeli

Prostranost modela Škoda Fabia

SAVRŠEN PROSTOR

Možete se veseliti prostranom i uređenom interijeru, kvalitetnim materijalima i genijalnim Simply Clever rješenjima. Pažnju vam odmah privlači elegantni dvokraki upravljač, novi kombinovani instrument i multimedijski ssistem sa ekranom veličine do 9,2". Detalji koji zaslužuju pažnju uključuju oblikovanje unutarnjih ručki vrata i oblogu instrument table koja se vizualno proteže po cijeloj širini unutrašnjosti, a njezini krajevi ulaze u okrugle otvore za zrak.

Prostranost modela Škoda Fabia

PROSTOR ZA SVE

Ne morate brinuti bilo vas četvero ili petero. Potpuno nova Fabia ima dovoljno prostora za sve. Vanjska su sjedala pomno oblikovana kako biste udobno putovali. Ako vozite djecu u dječjim sjedalicama, cijenit ćete Isofix i TopTether tačke za pričvršćivanje. Serijske tačke za pričvršćivanje na stražnjim vanjskim sjedištima, sada su serijski dostupne i za suvozačevo sjedište.

Prostranost modela Škoda Fabia

VAŠ JE PRTLJAG SIGURAN

Potpuno nova Fabia i dalje je vodeća u klasi u pogledu praktičnosti i domišljatosti. Prtljažnik je povećan na 380 litara, što ga čini najboljim među konkurencijom. Preklapanjem naslona stražnjih sjedišta povećat ćete kapacitet prtljažnika na 1190 litara. Tokom utovara u prtljažnik cijenit ćete njegov oblik i brojna Simply Clever rješenja koja vaš prtljag sigurno drže na mjestu.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Nazad na početnu stranicu