Modeli

Škoda Kamiq interijer

Forma prati funkciju

Unutrašnjost Škode Kamiq odražava dizajn eksterijera i čini još jedan korak prema budućnosti uz izvrsnu izradu. Instrument tabla sa mekanim površinama od pjene i samostojećim displejom sa ukrasnim trakama i ukrasnim potpisima privlače pažnju svih u prostranoj unutrašnjosti. I to bez gubljenja iz vida dobro osmišljene ergonomije tipične za Škodu.

Škoda Kamiq interijer

Nova perspektiva

Sjedenje za volanom Kamiq-a podiže užitak u vožnji na novi nivo: udobno se smjestite na sedištima od tkanine Suedia. Zgrabite multifunkcionalni volan, koji vam omogućava da prilagodite i kontrolišete virtuelni kokpit, ili dobijete dodatne informacije o parking mestima ili vremenskim uslovima na vašoj ruti putem infotainment sistema koji je direktno u vašem vidnom polju.

Škoda Kamiq interijer

Vaš Stil. Vaš Kamiq.

Još jedna prednost unutrašnjosti Škode Kamiq, pored emocionalno "nabijenog" dizajna i visokokvalitetnih materijala, je mogućnost prilagođavanja. Birajte između različitih varijanti dizajna s različitim potpisima dekora. Osim toga, ambijentalno osvjetljenje stvara ugodnu atmosferu.

Škoda Kamiq interijer

Udobnost i toplina

Udobnost nas brine tokom cijele godine. Zimi, nema ničeg boljeg od grijanog vjetrobranskog stakla koje će vas spasiti od grebanja leda ujutro. A ako ipak trebate izaći na hladnoću, grijani volan i grijana prednja i zadnja sjedišta pomoći će vam da se brzo zagrijete.

Škoda Kamiq interijer

Climatronic 2-zonski klima uređaj

Sistem klimatizacije Climatronic trajno održava temperaturu koju ste postavili. Posjeduje dvije zone tako da se mogu podesiti odvojene temperature na oba prednja sjedišta. Istovremeno, funkcija Air Care efikasno čisti vazduh u vozilu. Integrirani senzor vlage sprječava zamagljivanje vjetrobranskog stakla i osigurava ugodnu klimu - tokom cijelog putovanja.

Škoda Kamiq interijer

Stakleni panoramski krov

Veliki panoramski stakleni krov omogućava puno dnevne svjetlosti u unutrašnjosti. Crno zatamnjeno staklo osim toga obezbjeđuje da se vozilo ne zagrijava na suncu.

Škoda Kamiq interijer

XXL prtljažnik

Praktičan, pravougaoni prtljažnik sa raznim kukicama i opcijama za pričvršćivanje nudi izdašnih 400 l. Ako se preklopi djeljivi naslon, zapremina se može povećati na 1395 l.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Nazad na početnu stranicu