Modeli

Škoda Kamiq Interijer

Forma prati fuknciju

Interijer modela Kamiq odražava njen vanjski dizajn i čini veliki korak naprijed u pogledu izrade. Prostranim interijerom dominiraju elegantna instrumentna ploča s mekim, pjenastim površinama i samostojeći display. Jedinstvena ergonomija, nezaobilazna u svim Škoda modelima može se naći i u Kamiq-u.

Škoda Kamiq Interijer

Vaš stil, vaš Kamiq

Još jedna prednost interijera modela Kamiq, osim emocionalno obogaćenog dizajna i visokokvalitetnih materijala, je mogućnost individualizacije. Izaberite između više opcija sjedala i dekora i stvorite baš za sebe savršeni Kamiq. 

Škoda Kamiq Interijer

Ambijentalno osvjetljenje

Ambijentalno osvjetljenje dostupno je u tri boje - bijelog, crvenoj i bakrenoj (na fotografiji) koja će stvoriti ugodnu atmosferu. Osim instrumentne ploče, osvjetljava i prednje područje stopala i druga područja unutrašnjosti.

Škoda Kamiq Interijer

Virtualni kokpit

Uz virtualni kokpit i 10,25" inčnom zaslonuzadržite pregled nad svim bitnim informacijama tijekom vožnje. Birajte između pet varijanti dizajna, između ostalih i sportskim dizajnom.

 

Škoda Kamiq Interijer

Dynamic paket

Preferirate sportski stil? Izaberite Dynamic paket i obucite svoj Kamiq u stilski, sportski dizajn. Paket sadrži: 

Sportska sjedala u kombinaciji tkanine te integriranim naslonom za glavu

Kolo upravljača s tri kraka "Supersport" za radio i telefon s kromiranim i lakiranim elementima

Kožnu ručicu mjenjača s kromiranim elementima

Papučice od nehrđajućeg čelika

Ambijentalno osvjetljenje

Crna obloka krova

 

Škoda Kamiq Interijer

Preklopno suvozačko sjedalo

Naslon suvozačevog sjedala može se preklopiti, kako bi otvorili prostor i prenosili predmete duljine do 2.410 mm u zatvorenom prostoru.

Škoda Kamiq Interijer

Mjesta za cijelu obitelj

Unutrašnjost modela Kamiq nudi prostor za cijelu obitelj. Zahvaljujući udobnim sjedalima i širini u području koljena od 73 mm, u KamiqU možete udobno putovati.

S prostorom za glavu od 1.001 mm iznad stražnjih sjedala, vožnja automobila djeci i odraslima straga čini užitak. Praktični prtljažni prostor s brojnim kukama i mogućnostima pričvršćivanja nudi izdašnih 400 litara. Pri savijanju podijeljenog naslona, volumen prtljažnika raste na nevjerojatnih 1.395 litara.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Nazad na početnu stranicu